Kışın gidilebilecek en güzel kayak merkezleri ve otelleri

Türkiye'nin kış turizminde parlayan yıldızları dolu dolu yağan kar yağışıyla beraber tatil rotalarının baştacı olmaya başladı. Sezonun en güzel kış tatili yapabileceğiniz birbirinden iddialı kayak merkezilerini ve otellerini sizler için derledik. Erciyes'ten Uludağ'a, Palandöken'den Sarıkamış'a kadar Türkiye'nin birçok kayak merkezini ve konaklayabileceğiniz otelleri haberimizin detaylarında bulabilirsiniz.

Kış aylarında ailecek yapılabilecek en güzel tatil planlamalarında kesinlikle "kayak" listenin başında geliyor. Özellikle çocukların mutlaka gitmek istediği kayak tatilinizi yaparken en güzel konaklamayı da düşünüyor olabilirsiniz. İşte tam da bu noktada yasemin.com imdadınıza yetişiyor. "Kayak için nereye gitmeliyim? Hangi otelde hem tatil hem de rahat bir şekilde konaklayabilirim?" diye bir fikriniz ya da tecrübeniz yoksa mutlaka hazırladığımız yazıyı inceleyebilirsiniz. İster çocuklarınızla isterseniz eşinizle baş başa bir tatil yapmak isteyenlerin mutlaka gitmesi gereken muhteşem bir kayak tatil mekanlarını bir araya getirdik. 

KARTEPE/ KOCAELİ

KARTEPE/ KOCAELİ

KARTEPE/ KOCAELİ

Kocaeli'ye bağlı olan Kartepe, kış aylarının en gözde mekanlarından birisi. Doğayla iç içe olmak isteyenlerin, haftanın tüm yorgunluğunu atabileceği İstanbul'a sadece 1 saat 40 dakika uzaklıkta olan Kartepe 110 kilometre. Kartepe'de yapılabilecek en güzel aktivite ise kayak yapmak. Çocuklarıyla gün boyu keyifli bir vakit geçirmek isteyenlerin bir numaralı adresi Kartepe gösterişli konserleriyle herkesi ilgi odağı haline geliyor. Kartepe'de hafta sonu veya hafta içi konaklamak isterseniz oteller hakkında en uygun fiyatı hem de muhafazakar bir ailenin kalabileceği alkolsüz özelliklerde olan tüm seçenekleri kolayca HalalBooking adresinden ulaşabilirsiniz. Kartepe'nin keyfini sevdiklerinizle beraber geçirebileceğiniz üstelik helal yiyeceklerden oluşan yemek menüleriyle adeta aradınız huzurlu tatil HalalBooking'i ziyaret edip tatilinizi planlayabilirsiniz.

PALANDÖKEN / ERZURUM

PALANDÖKEN / ERZURUM

PALANDÖKEN / ERZURUM

Her yıl kış aylarında binlerce turiste ev sahipliği yapan Palandöken dağları, manzarası, otantik atmosferiyle herkesi kendine hayran bırakıyor. Doğu'nun en popüler kayak merkezlerinden bir tanesi olan Palandöken'e giderek Türkiye'nin doğal güzelliklerini görebilirsiniz. Ailecek uygun fiyata tatil yapmak isteyenlerin de gidebileceği Palandöken dağlarında 22 tane pist bulunuyor.

Palandöken Kayak Merkezi'ne nasıl gidilir, ne yenir ve nerede kalınır diye bilgi almak istiyorsanız linke tıklayabilirsiniz: PALANDÖKEN

DAVRAZ / ISPARTA

DAVRAZ / ISPARTA

DAVRAZ / ISPARTA

2635 m zirve yüksekliği ve Antalya'ya yakınlığıyla bilinen Davraz Dağları, yeni keşfedilmesine rağmen kolayca popülariteye ulaştı. Çevresinde bulunan 4 yıldızlı oteller aynı zamanda teleferik gibi birçok etkinlikle beraber giden herkesin memnun kalacağı Davraz Dağları'nde keyifli vakit geçirebilir birbirinden muhteşem fotoğraf çekebilirsiniz.

ULUDAĞ / BURSA

ULUDAĞ / BURSA

ULUDAĞ / BURSA

Türkiye'nin yıllardır kış turizmini canlandıran aynı zamanda binlerce kişiye ev sahipliği yapan Uludağ, Bursa'da yer alıyor. Yakın mesafede olması aynı zamanda uygun fiyatıyla hem yerli hem yabancı turist ağırlayan Uludağ'da muhteşem manzara eşliğinde enfes bir kahvaltı yapabilirsiniz. Burada konaklama oteli için muhafazakar ve alkolsüz bir yer arıyorsanız HalalBooking internet sitesinden kolayca bulabilirsiniz. 190 TL'den başlayan fiyatlarla en konforlu ve helal yiyeceklerden oluşan otel bulma imkanını sunuyor. 

ERCİYES / KAYSERİ

Kayseri'nin gözdesi olan Erciyes dağında kurulan kayak merkezi her yıl binlerce yerli ve yabancı turist ağırlamaktadır. İç Anadolu'da yükselen güzelliklerden biri olan Erciyes dağı, Kayseri'nin 25 kilometre güneybatısındaki ovaların yanında yükselir.Genellikle turlarla günü birlik ya da bir kaç günlüğüne gidile bilen Erciyes'e  otobüs, uçak ve özel araçla da gidilebilir. Bütçenize uygun birçok oteli bulunan bu mekanda açılışı Kayseri mutfağının zengin kahvaltısı ile yapabilirsiniz. Eğer burada kalmak için muhteşem otel arıyorsanız HalalBooking internet sitesinden kolayca bulabilirsiniz. 

PEKİ HALALBOOKİNG NEDİR?

HalalBooking, sadece tek bir tıkla yurtiçi, yurtdışı tatilinizi güvenle rezervasyon yapabileceğiniz adreslerden biri. İslami değerlerden ödün vermeden uluslararası seyahat yapma görüşü benimsenerek, 2009 yılında kurulmuştur. HalalBooking, ister ailenizle bir deniz tatili, isterseniz iş seyahati veya hafta sonu kaçamağı yada muhteşem bir kayak tatili aradığınız her şeyi  burada kolayca bulabilirsiniz. Helal yiyeceklerden oluşan alkolsüz konaklama imkanlarını sadece tek bir tık ile saylayan bu site, sadece muhafazakar otellerle kalmıyor villa veya tatil köylerini sizler için listeliyor.  İslami tatil anlayışını detaylı bir şekilde sunan HalalBooking, "mükemmel tatil" anlayışını her şey dahil paketler ile size sunuyor. Özellikle İslami konseptin vermiş olduğu bazı hassasiyetlere özellikle dikkat eden HalalBooking, bu alanda lider olmasını zengin filtreleme seçeneğine borçlu.

2020 kış tunik modelleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

2020 kış tunik modelleri ve fiyatları
Mutfak masası dekorasyonları! Mutfak masası modelleri 2020

İLİŞKİLİ HABER

Mutfak masası dekorasyonları! Mutfak masası modelleri 2020
Aloe vera bakımı nasıl olur? Kışın aloe vera bakımı

İLİŞKİLİ HABER

Aloe vera bakımı nasıl olur? Kışın aloe vera bakımı
Zonguldak'ta ne yapılır? Zonguldak'ta ne yenir? Zonguldak'ta gezilecek yerler

İLİŞKİLİ HABER

Zonguldak'ta ne yapılır? Zonguldak'ta ne yenir? Zonguldak'ta gezilecek yerler
Eskişehir'de ne yenir? Eskişehir'de gezilecek yerler

İLİŞKİLİ HABER

Eskişehir'de ne yenir? Eskişehir'de gezilecek yerler
Alanya gezilecek yerler neler? Alanya'da muhafazakar tatil nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Alanya gezilecek yerler neler? Alanya'da muhafazakar tatil nasıl yapılır?
Erken rezervasyon nasıl yapılır? Muhafazakar otellerde erken rezervasyon fırsatları var mı?

İLİŞKİLİ HABER

Erken rezervasyon nasıl yapılır? Muhafazakar otellerde erken rezervasyon fırsatları var mı?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0