Yemin 8. Bölümde neler olacak?

Kanal 7'nin yeni dizisi Yemin bu akşam 8. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Milyonlarca kişinin merak ettiği Yemin dizisinin 8. bölümünde neler yaşanacağını sizlerle paylaşıyoruz. İşte Yemin 8. bölüm detayları...

Biri yeminle evlilikte kalmaya, diğeri kaçmaya niyetli iki gencin Yemin’li aşk hikâyesi hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7’de…

CAVİDAN’IN PLANI İŞE YARAYACAK MI?

Yemin’de bugün Cavidan, planladığı gibi Reyhan’ı, Emir’in gözünde kötü biri olarak göstermeyi başarır. Annesinin planından haberi olmayan Emir, Reyhan’ı cezalandıracaktır. 

8. Bölüm 

Cavidan’ın planı işe yarar; Reyhan hiç suçu olmadığı halde Emir’in gözünde fitneci birine dönüşür. Annesinin mağduriyetine inanan Emir, Reyhan’a haddini bildirecektir. Leyla’nın evden gitmesiyle Masal’ın aynı anda kaybolması Kemal’i panikletir. Leyla’yı bir intikam planı için Kemal’in evine sokan Talaz ise Masal’a her zamankinden daha yakındır.

Dizinin Genel Hikâyesi:

Reyhan, geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Dayısı gibi sevip saydığı Hikmet Tarhun’a ettiği yeminden sonra Emir ile evlenen Reyhan’ın hayatı değişir. Emir, herkesi şaşırtarak ilk kez gördüğü Reyhan ile evliliği kabul eder. Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır. 

Emir’in kaderinin yeniden yazıldığı günlerde, amcası Kemal’in hayatı da bir gece yarısı ansızın hayatına girinceye Leyla ile değişir. O geceden sonra Kemal, Leyla ve Masal için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

KÜNYE:

Oyuncular: Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Munise Özlem, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut

Yardımcı Yönetmen: Kubilay Koçak

Görüntü Yönetmeni: Ömer Yılmaz

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz

Yapım: Karamel Yapım

Uygulayıcı Yapımcı: Armağan Pertez

Müzik: Minör

Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalasın

Kostüm Sorumlusu: Nezahat Terzi 

Fransızlardan skandal başörtüsü kararı!

İLİŞKİLİ HABER

Fransızlardan skandal başörtüsü kararı!
“Sanatta Abdülhamit Han” söyleşisi büyük ilgi gördü!

İLİŞKİLİ HABER

“Sanatta Abdülhamit Han” söyleşisi büyük ilgi gördü!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0