Sancar ne demek? Sancar isminin anlamı nedir? Sancar Kuran'da geçiyor mu?

Sancar Efe ismi sosyal medyanın trendleri arasına girdi. Erkek bebek annelerinin merak ettiği ve Google'da araştırma içerisine girdikleri Sancar ismi hakkında merak edilenleri araştırdık. Sancar ne demek merak ediyorsanız içeriğimize göz atın.

Star TV ekranlarının  dizisi Sefirin Kızı her bölümde izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başarmıştı. Bir düğün gecesinde ortadan kaybolan Sefirin kızı, tam dokuz yıl sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkmasıyla başlayan dizi pazartesi günleri ekranlara geliyor. Dizide baş kahramanlardan biri olan Sancar Efe Türk halkının sevgilisi oldu. Sancar ismi hakkında yapılan araştırmalar bugün son buluyor. Sancar isminin anlamı, altı farklı şekilde tanımlanmıştır. Kısa kama, saplar, batırır, yener.

Meva ne demek? Meva isminin anlamı nedir? Meva ismi KuranİLİŞKİLİ HABERMeva ne demek? Meva isminin anlamı nedir? Meva ismi Kuran'da geçiyor mu?

Alya ne demek ve Alya isminin anlamı nedir? Alya ismi KurİLİŞKİLİ HABERAlya ne demek ve Alya isminin anlamı nedir? Alya ismi Kur'an'da geçiyor mu?

Selçuklu sultanlarından birisinin adı olan Sancar, Türk Dil Kurumu'nda Kısa kama anlamına geliyor. Türkiye sıralaması 2166 olan Sancar isminden ülkemizde tam 206 tane bulunuyor. 

SANCAR İSMİ KURAN'DA GEÇİYOR MU?

Sancar ismi içerdiği anlamlar bakımından hiçbir sakınca içermemektedir.Bu yüzden yeni doğan bebeklere Sancar ismi koymanın hiçbir sakıncası yoktur. Ancak Sancar ismi Kuran'da geçmemektedir. 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Pınar 2 yıl önce

Daha fazla bilgi