Melih Gökçek'ten Gökhan Özoğuz'a tokat gibi yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Melih Gökçek, kendisi hakkında yorumda bulunan şarkıcı Gökhan Özoğuz'a tokat niteliğinde bir yanıt verdi. Gökçek, 'Gökhan, 'Söylediğini ispat eden şerefli, edemeyen şerefsizdir' sözüne katılır mısın? Katılırsan sana birkaç sorum olacak. Cevap vermezsen zaten CEVABI almış olacağız.' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yakın isimlerinden olan Alper Kaya'nın, Hacı Bayram-ı Veli Hazretleri'nin türbesi önünde motosikletiyle drift yaptığını bildirdi. Gökçek, 'Mansur Yavaş başka yer bulamadın mı? Tam CHP'li oldun. Bu yaptığınız resmen Müslümanlara saygısızlıktır. Yuh hepinize. 25 yılda temizlediğimiz Hacı Bayram'ı üç günde ne hale getirdiniz. Mansur Yavaş istifa.' şeklinde bir ifade kullandı. Söz konusu görüntüler, sosyal medyada büyük tepki çekti.

Ekrem İmamoğlu'na yakınlığıyla dikkat çeken Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz ise, Gerçek Gündem adlı sayfasının haberini paylaşarak Melih Gökçek’i hedef alan bir paylaşımda bulundu. 

Özoğuz'un bu paylaşımına Melih Gökçek'ten tokat gibi bir yanıt geldi. Gökçek, 'Gökhan, 'Söylediğini ispat eden şerefli, edemeyen şerefsizdir' sözüne katılır mısın? Katılırsan sana birkaç sorum olacak. Cevap vermezsen zaten CEVABI almış olacağız.' dedi.

Yudum'dan 19  Mayıs'ta gençlere öğüt veren klip: 'Gör Evlat'

İLİŞKİLİ HABER

Yudum'dan 19 Mayıs'ta gençlere öğüt veren klip: 'Gör Evlat'
Sanatçı Yavuz Bingöl Ülke TV'de Emel Aktan'ın programına bağlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Sanatçı Yavuz Bingöl Ülke TV'de Emel Aktan'ın programına bağlandı!

BİR YORUM YAPIN 0