En çok sevilen ve yaz ruhunu en iyi yaşatan 5 yaz filmi!

Yaz sezonun gelmesiyle birlikte yaşadığımız bugünlerde yazın enerjisini tam anlamıyla hissedebileceğiniz renkli ve eğlenceli filmleri sizler için derledik.İşte birbirinden eğlenceli ve duygusal olan mutlaka seyredilmesi gereken 5 etkileyici film...

Sinema dünyasının efsane filmleri arasında yer alan bazı filmler yıllar geçse de unutulmazlar arasında yerini almaktadır. Sinemaseverlerin çok beğeneceği bazı kült olmuş filmler internet üzerinden araştırılan en iyi filmler arasına girmeyi başardı. Sinema sektörüne son dönemde artan yoğun ilgiyle birlikte bazı filmler başyapıt olmaya devam ediyor. Aksiyon, dram, bilim kurgu, romantik ve daha birçok film türleri olan sinema sektöründe yaz atmosferini en renkli haliyle evinize taşıyan 5 filmi sizler için derledik. 

1- The Notebook (Yıl:2004)

En güzel aşk filmleri arasında kült olan The notebook filmi Nicholas Sparks'ın "Aynı" isimli romanından uyarlanmıştır. Filmin başrollerinde Ryan Gosling ve Rachel McAdams yer almaktadır. Filmin konusu 1940'ların başlarında yaşayan, birbirine çok aşık bir çifti anlatan romantik bir filmdir.

2- Temmuz'da (Yıl:2003)

Yönetmenliğini Fatih Akın'ın yaptığı Temmuz'da filminde Türk ve Alman oyuncuları yer almaktadır. Bir macera komedi tadında olan filmde sürprizlerle dolu geçen bir yaz yolculuğunu anlatmaktadır. Bir öğretmenin bir gün fal bakarak falcının hayatının aşkını tarif etmesiyle birlikte gelişen olayları anlatmaktadır.

3- Mine Vaganti (Yıl:2010)

İmkansız aşklar asla ölmez Türkçe'ye çevrilen adıyla film, aile gelenekler ve görenekler üzerine yapılmış tam bir Akdeniz filmidir. Komedi dram türünde olan filmde, makarna fabrikası olan Cantone ailesinin başından geçen olayları ve yaşamımızın nasıl kısıtlanıp, bizden alındığını trajikomik bir şekilde anlatmaktadır.

4- Issız adam (Yıl:2008)

Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı film bir dönem çok ses getiren yerli yapımlar arasında yer aldı. Başrollerinde; Melis Birkan, Cemal Hünal, Yıldız Kültür'in yer aldığı Issız adam filmi, ilişki yürütmekte sorun yaşayan varlıklı bir erkek olan Alper ile  doğal bir kadın olan Ada'nın yaşadıklarını anlatıyor. Beyoğlu'nun yaz aylarında geçen film etkileyici bir aşk filmi olarak unutulmaz filmler arasına girmeyi başardı. Ayrıca modern yaşamın insanları nasıl yalnızlaştırdığı anlatıyor.

5- Mamma Mia (Yıl:2008)

Mamma Mia müzikalinin beyaz perdeye taşındığı filmde Yunan adaları ve bir dönem 80'lere damga vuran Abba müzikleri eşliğinde çekilen muhteşem bir müzikal film. Filmin konusu düğün günü yaklaşan bir genç kızın kendi kimliğinden emin olmadığı ve annesinin günlüğünde karşısına gelen 3 baba adayını düğününe davet eder ve olaylar başlar.

ABD'li şarkıcı Della Miles'tan Ayasofya'nın ibadete açılmasına destek geldi

İLİŞKİLİ HABER

ABD'li şarkıcı Della Miles'tan Ayasofya'nın ibadete açılmasına destek geldi
Köpekleriyle yepyeni bir moda akımı başlattılar! Vogue değil Dogue

İLİŞKİLİ HABER

Köpekleriyle yepyeni bir moda akımı başlattılar! Vogue değil Dogue
Hekimoğlu dizisinde Belçim Bilgin, Selin Kurt karakteri ile dengeleri tamamen değiştirecek!

İLİŞKİLİ HABER

Hekimoğlu dizisinde Belçim Bilgin, Selin Kurt karakteri ile dengeleri tamamen değiştirecek!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0