Felç geçiren Manisalı milli judocu Cansu, destek bekliyor!

Cansu Buzyürük, "Kendime yetebilen bir birey değilim. Diğer insanlar rahatlıkla okula gidebiliyor. Ben hem maddi hem de diğer boyutta zorluklar yaşıyorum. Artık annem de bana bakamaz hale geldi. Bana yardımcı olacak bir bakıcı istiyorum" dedi.

Manisa'da 9 yıl önce antrenmanda yaşadığı kaza sonucu boynu kırılan ve felç kalan milli judocu Cansu Buzyürük, üniversite eğitimine devam edebilmesi için kendisine yardımcı olacak bir bakıcının tedarik edilmesini istiyor. 21 yaşında olan Cansu Buzyürük, 2011'de spor solonunda antrenman yaparken talihsiz kaza geçirdi. Antrenman sırasında 3 arkadaşının üzerine düştüğü için Buzyürük'ün boynu kırıldı, ve felç kaldı. Manisa, İzmir ve İstanbul'da çeşitli hastanelerde tedavi gören ve çok sayıda ameliyat geçiren Buzyürük, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da desteğiyle kök hücre tedavisi gördü.

Aldığı tedavilerin ardından hayata tutunmayı başaran ve hayali olan Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde okuyan Buzyürük, yaşlanan annesinin kendisine bakmakta zorlandığını belirterek, eğitimine devam etmek için destek beklediğini söyledi.

Her geçen gün kendisini biraz daha iyi hissettiğini ve tedavisinin sürdüğünü belirten Buzyürük, "O zamandan bu yana hayatım çok değişti. Kafamda acaba okulu bitirecek miyim diye soru işareti var. Kendime yetebilen bir birey değilim. Diğer insanlar rahatlıkla okula gidebiliyor. Ben hem maddi hem de diğer boyutta zorluklar yaşıyorum. Artık annem de bana bakamaz hale geldi. Bana yardımcı olacak bir bakıcı istiyorum." dedi.

Buzyürük, maddi olanakları yetersiz olduğu için bakıcı bulamadıklarını dile getirerek, "Hem yurtta hem üniversitede bana yardımcı olabilecek bir insan istiyorum. Bu da bizim maddi durumumuzu aşan bir durum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan destek gördüğünü de aktaran Buzyürük, "Sayın Cumhurbaşkanımız ile üç kere görüştük üçüncü görüşmemizde beni hatırladı. İzmir'de görüştük ve bana 'Sen Manisa'da değil miydin?' dedi. Çok şaşırdım. 'Evet' dedim ve yeni bir tedavi yöntemi çıktığını söyleyerek yardım istedim. Bana olumlu bir şekilde cevap verdi." ifadelerini kullandı.

SMA TİP-1 hastası Ömer Ergen desteklerinizi bekliyor!

İLİŞKİLİ HABER

SMA TİP-1 hastası Ömer Ergen desteklerinizi bekliyor!
Gülşen oğlu için lüks evini çiftliğe çevirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Gülşen oğlu için lüks evini çiftliğe çevirdi!
Oğluna şifa bulmak için başladığı manda yetiştiriciliğinde girişimci oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Oğluna şifa bulmak için başladığı manda yetiştiriciliğinde girişimci oldu!
KOSGEB kredisiyle hayalini kurduğu lokantanın sahibi olmayı başardı!

İLİŞKİLİ HABER

KOSGEB kredisiyle hayalini kurduğu lokantanın sahibi olmayı başardı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0