İngiliz Kraliyet Ailesi'nde küçülen giysileri diğer kardeş giyiyor!

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en sevilen üyelerinden birisi olan Kate Middleton, kurallarını hem sarayda hem de çocuklarının üzerinde uygulamaya devam ediyor. Middleton giydiği kıyafetleri birkaç kere kullanmayı seviyor. Düşes'in bu durumu çocuklarının üzerinde de uyguladığı söylendi. Ailenin en küçük çocuğu Prens Louis, hala büyük kardeşi Prens George'un küçülmüş kıyafetlerini giydiği belirtildi.

Prens William ve eşi Kate Middleton, üç çocukları George, Charlotte ve Louis'i efsanevi belgesel yapımcısı Sir David Attenborough ile tanıştırdı. Aile, hazırladığı ve seslendirdiği doğa programlarıyla tanınan Attanberough'yu Kensington Sarayı'nın bahçesinde ağırladı.

O anlarda çekilen fotoğrafları da resmi sosyal medya hesaplarından paylaştı. 94 yaşındaki Sir David Attenborough ile yakında ekranlara gelecek olan A Life On Our Planet (Gezegenimizdeki Yaşam) adlı filmi hakkında konuştu. Attenborough, bu ziyarette 1960'larda Malta'da ailece yaptıkları bir tatilde bulduğu dişi küçük George'a hediye etti.

Sonbahar'da İstanbul'un en güzel ormanlarını keşfetmeye ne dersiniz? Sonbaharda güzel ormanlar

İLİŞKİLİ HABER

Sonbahar'da İstanbul'un en güzel ormanlarını keşfetmeye ne dersiniz? Sonbaharda güzel ormanlar
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0