Spice Girls, Victoria Beckham'ı gruba dahil etmeye çalışıyor

Spice Girls üyelerinin, grubun eski üyesi ve modacı Victoria Beckham’ı grupla birlikte turneye çıkmaya ikna etmeye çalışıyor. Beckham'ın ise fırıncılıkta gözü olduğu ve televizyon programına hazırlandığı iddia edildi.

Spice Girls'ten Mel C’ye göre, 46 yaşındaki Victoria’nın grubun geçen yıl yaz turuna katılmamasına rağmen 5 üyenin de yakın gelecekte bir araya geleceğine dair söylentiler bulunuyor. Mel C "Parçalara ayrılıyoruz. Fakat onun bir noktada bize katılacağını düşünmeyi seviyoruz" dedi.

25. yıldönümü kutlamak için bir tura hazırlanan Spice Girls'ün Beckham aralarına katılsın ya da katılmasın corona virüs pandemisi nedeniyle hüsran yaşayabileceği konuşuluyor. Ayrıca Victoria Beckham’ın gruba yeniden dahil olmak yerine fırıncılıkta gözü olduğu belirtildi. Victoria ve David Beckham tecrit sürecinde Instagram hesaplarından paylaştıkları yemek gönderileriyle dikkat çekmişti. Victoria Beckham paylaştığı videolardan birinde, "Sanırım yaptığımız bu harika pasta sayesinde bize kendi televizyon programımızı yapmamız önerilecek" diye belirtiyordu.

Victoria Beckham, bir dönem üyesi olduğu Spice Girls müzik grubunun geçen yıl İngiltere'de gerçekleşen turnesine katılmadığı halde konserden 1 milyon pound kazanmıştı.

Sezon açılışını Mazhar Alanson yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Sezon açılışını Mazhar Alanson yaptı!
Genç doktor kanserle umut dolu mücadelesinin güncesini tutuyor

İLİŞKİLİ HABER

Genç doktor kanserle umut dolu mücadelesinin güncesini tutuyor
Dünya'ya yaklaşan gök cisminin eski bir roket parçası olabilir!

İLİŞKİLİ HABER

Dünya'ya yaklaşan gök cisminin eski bir roket parçası olabilir!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0