Gençlik aşısı yaptırmaya giden Seline Ferah Çalışkan'ın hayatı kabusa döndü

İzmir'in Konak ilçesindeki bir güzellik merkezine giden 24 yaşındaki Seline Ferah Çalışkan, gençlik aşısı adı altında yapılan uygulama sonucu yüzünde çok sayıda nodül oluştuğunu öne sürerek Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdu.

Son günlerde estetik merkezlerinde yaşanan skandallara bir yenisi daha eklendi. Bu kez İzmir'de yaşanan olayda isimli genç kadının hayatı adeta kabusa döndü. İzmir'de yaşayan 24 yaşındaki kadın, "gençlik aşısı" adı altındaki işlem sonrası yüzünde ve boynunda yüzlerce nodül oluşunca uygulamayı yapan güzellik merkezinin sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu. Hollandalı anne ve Türk babanın kızı Seline Ferah Çalışkan, avukatı aracılığıyla İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği dilekçede, daha önce de gittiği Konak ilçesindeki güzellik merkezinde, "cildinin nemlendirilmesi için" önerilen gençlik aşısı uygulamasını yaptırdığını belirtti.

Bunun için 5 bin lira ödediğini kaydeden genç kadın, uygulama sonrasında yüzünde ve boynunda şişlikler oluştuğunu, kaşıntı ve ağrı nedeniyle o geceyi hastanede geçirdiğini bildirdi.

Doktorların, yüzünde ve boynunda çok sayıda "subkutan nodül" oluştuğunu ve "şişliklerin kalıcı olabileceğini" söylediğini anlatan Çalışkan, "adli olgu bildirimi" için gittiği Çiğli Bölge Eğitim Hastanesince verilen raporu da dilekçesine ekledi.

"ÖZ GÜVENİM KALMADI"

Seline Ferah Çalışkan, AA muhabirine, uygulamanın hiçbir yan etkisinin olmadığının kendisine söylendiğini aktararak, "Yüzüme ve boynuma yaklaşık 200 iğne vurdular. İşlemin yapıldığı gün fenalaştım, aynı gece hastaneye kaldırıldım. Yüzüm, gözüm şişti. Alerjim ve astımım olduğunu bildiği halde bana bu işlemi uyguladı." dedi.

Çalışkan, rahatsızlandıktan sonra Ş.Ç. ile telefonla görüştüğünü, kliniğe gittiğini ancak bir sonuç alamadığını ifade ederek, "Kullanılan ilaç yanlış ya da bayat da olabilir. Bu nedenle geçici ya da kalıcı olup olmadığını da söyleyemiyorlar. Biyopsi sonucu ortaya çıkacak." diye konuştu.

Sivilce izi bile bulunmayan cildinin şimdi yüzlerce yara ve nodülle dolduğunu, sürekli kaşındığını ve yandığını dile getiren Çalışkan, "Bir işim var, çalışıyorum ama artık hiç öz güvenim yok. Ailem de çok üzülüyor. Şikayetçiyim ve çok öfkeliyim. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum." ifadelerini kullandı.

 

Ufuk Özkan'dan tüyleri diken diken eden Azerbaycan konuşması!

İLİŞKİLİ HABER

Ufuk Özkan'dan tüyleri diken diken eden Azerbaycan konuşması!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 27

Helin 3 yıl önce

Bence az bile oldu kizim ne isin var genclik asisiyla gordun mu asiyi 20yil yaslandin

Kara kartal 3 yıl önce

Vallahi billahi umrumda değil Allah'ın verdiği oynarsan olup olacağı budur Daha kötüsü olabilirdi de şu anda birazcık paça yırtmış

byrm 3 yıl önce

kendi etti kendi kendi buldu

Adem güney 3 yıl önce

Demekki neymiş en iyisini mevla bilirmiş oranla buranla oynamıycan sen Rabbinden dahamı iyi biliyorsun

Saadettin PEKER 3 yıl önce

İnsanların kendi bedenleri ile oynamalarının sonucudur. Yazıkki verilen bedenlere şükür etmiyoruz.

Yorumların Tümünü Okuyun