Kuzey Yıldızı İlk Aşk nerede çekiliyor? Kuzey Yıldızı hangi yaylada çekiliyor? Çambaşı Yaylası

Show TV'nin 2 sezondur severek takip edilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk çekildiği konumla seyircinin beğenisini kazanıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin sıkı takipçileri, dizinin oyuncuları ve fragmanları kadar nerede çekildiği sorusunun yanıtını da büyük bir merakla internet üzerinden araştırıyorlar. Peki Kuzey Yıldızı İlk Aşk nerede çekiliyor? Çekildiği konumda gezilecek yerler nerelerdir?

Show TV dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Başrolünde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin yer aldığı dizide, Karadenizli iki ailenin komik hikayeleri seyirciye aktarılıyor. İki sezondur devam eden dizi, hikayesi ve oyuncuları kadar çekildiği yerle de büyük ilgi görüyor. Karadeniz dizisi olmasından dolayı yayla ve sahillerde çekilen dizi, yeşili olduğu gibi ekrana taşıyor. İzledikleri yerlere hayranlık duyan seyirciler de, Kuzey Yıldız İlk Aşk nerede çekiliyor ve Kuzey Yıldızı'nın çekildiği yayla neresi şeklinde sorularla Google üzerinde araştırma yapıyorlar. Sizler için Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi bu sorulara ve yaylaya gittiğinizde gezebileceğiniz yerleri araştırdık.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi Ordu ilinin Kabadüz ilçesinde bulunan Çambaşı Yaylası'nda çekiliyor. Yayla, dizinin yayınlanmaya başlamasından itibaren büyük bir popülerlik kazanmaya başladı.

Görsel Sahibi: Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Görsel Sahibi: Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

ORDU KABADÜZ İLÇESİ'NDE GEZİLECEK YERLER

Kabadüz ilçesi, Sultan II. Murat'ın 1421 - 1451 yılları döneminde Osmanlı Devleti topraklarına katılmıştır. 1925 yılında Karakiraz Köyü'nden ayrılıp Kabadüz Köyü adını almıştır.

1931'de ise Ordu Merkez ilçesine bağlanarak bir bucak halini almıştır. 46 yıl sonra 1987'de belediye kurulmuş, 1990 yılında ise ilçe olmuştur.

İlçede görülecek yerler şu şekildedir:

- Çambaşı Yaylası

Dizinin çekildiği bu yayla, evleri ve dikkat çekiyor. Bu bölgelerde butik oteller de özellikle diziden sonra varlığını göstermeye başlamış durumda. Çevreye yakın yerlerde ise şelale, mesire alanı ve meşhur Ablak Taşı bulunuyor.

- Gerce Şelalesi

Sonbahar aylarında oluşturduğu doğal güzellikler ile yerli turistleri bölgeye çeken şelale, ilçenin Yokuşdibi olarak adlandırılan konumunda bulunmaktadır.

- Emine Pınarı Mesire Alanı

Yine Yokduşdibi'nde bulunan bu yerde piknik ve yürüyüş gibi doğal aktivitelerin dışında dağcılık, trekking, kamp gibi doğa sporları da yapılabilmektedir. 

- Ablak Taşı

Ordu'nun doğal terası olarak kabul edilen ve ekoturizmin en önemli kaynaklarından taş, Yokuşdibi konumunda bulunmaktadır.

Evlerdeki dağınıklığı gideren dekorasyon önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Evlerdeki dağınıklığı gideren dekorasyon önerileri
Türkiye'nin UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne girmiş eserleri

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'nin UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne girmiş eserleri

BİR YORUM YAPIN 2

Buse 3 yıl önce

Çok güzel bir flim lütfen hiç bitmesin

Toplam 2 beğeni

Hilal Tosun 3 yıl önce

Ben sizi izliyorum bi çocuum filmdeki eviniz nerde sizi çok seviyorum layk atıyorum yaşa ordu

Toplam 1 beğeni