Babam Çok Değişti dizisi ekranlara veda ediyor!

Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu ve Melek Baykal gibi isimlerin rol aldığı Perşembe akşamlarının yeni dizisi Babam çok değişti ekranlara veda ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Babam Çok Değişti dizisi 5. bölüm itibarıyla senaristini değiştirmiş ve Birol Güven ile yoluna devam etme kararı almıştı. İsmini Babam Çok Değişti olarak değiştiren dizi final yapmaktan kurtulamadı.

Kanal D'de ekranlarında yer alan başrollerini Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar’ın paylaştığı Babam Çok Değişti dizisi ekranlara veda ediyor. İyi Aile Babası ismiyle 5 bölüm ekranlara gelen ve yönetmen koltuğunda Hakan Algül’ün oturduğu dizi reytingde istenilen sonuçları veremeyince senarist ve isim değişikliğine gitmiş, senaryoyu Birol Güven’e emanet etmişti.

 

İlk 5 bölümünün senaryosunu Erdal Şahin’in yazdığı İyi Aile Babası dizisi 5. bölümden itibaren Birol Güven’e emanet edildi. İsmi Babam Çok Değişti olarak değiştirilen ve salı günleri yerine ardık perşembe günleri izleyici karşısına çıkan dizi ne yaparsa yapsın istenilen başarıyı elde edemedi. İyi Aile Babası dizisi 8. bölümü ile ekranlara veda etme kararı aldı. İşte detaylar!

Babam çok değişti yeni fragman

Babam çok değişti yeni fragman

İYİ AİLE BABASI KONUSU NEDİR?

Anadolu Yakası'nda özel bir klinik sahibi olan halk sağlığı hekimi Mehmet Ali (Çağlar Çorumlu), karısını ve çocuklarını çok seven, fedakar bir aile babasıdır. Aynı zamanda alt kat komşuları olan annesine de çok düşkündür. Bu yüzden sürekli karısı ile annesi arasında kalıp, ikisi arasında zorlu bir arabuluculuk görevi üstlenmektedir.

Babam çok değişti konusu

Babam çok değişti konusu

İYİ AİLE BABASI 2. BÖLÜM FRAGMANI

Tedavisi bulunamamış bir hastalığı tedavi ederek dünyaya iz bırakmaya karar veren Mehmet Ali çalışmalarına başlar. Yardım, abisi Rıfkı'dan gelir. Tabii ki bir şartla; Mehmet Ali'de Ayfer konusunda abisi Rıfkı'ya yardım etmeli ve Ayfer hakkında olabildiğince bilgi toplamalıdır. Fakat o bilgileri sadece Rıfkı değil aynı zamanda anneleri Arife' de istemektedir.

Çağlar Çorumlu ile Şebnem Bozokulu'nun başrolde yer aldığı Kanal D'nin iddialı dizisi, televizyon hayatına yeni başladı. İlk bölümü geçtiğimiz hafta dizi severlerin beğenisine sunuldu. İyi Aile Babası oyuncuları, konusu dikkat çekiyor. İyi Aile Babası 2. son bölümde neler oldu?

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Mehmet Ali, Aslı'ya yardımcı olmak adına mücadele eder ancak çocukları babalarının seçimlerini konusunda başarısız olduğunu düşünmektedirler. Öte yandan Rıfkı ve Ayfer'ın arasını yapmak için herkes dört bir koldan seferber olmuştur. Araya giren dedektif olayların daha da karışmasına sebep olur.

Aslı'nın iş yoğunluğundan dolayı Mehmet Ali ev idaresini almayı teklif eder. Ancak Mehmet Ali için bu hiç kolay değildir. Evde cümbüş başlar. Arife ise Rıfkı'nın evlilik meselesi üzerinde kafa yormaya devam eder.

BABAM ÇOK DEĞİŞTİ OYUNCULARI KİMLER?

Mehmet Ali Pamuk / Çağlar Çorumlu 

Babam çok değişti çağlar

Babam çok değişti çağlar

Evli, 3 çocuk babası. İstanbul doğumlu, aslen Adanalı. Tıp Fakültesi mezunu, aile hekimi. Hem çekirdek, hem de geniş ailesine çok düşkün. Aile bağlarına çok önem veriyor. İyi bir baba, iyi bir eş ve iyi bir evlat olmak için büyük mücadele veriyor. Mesleğinde de çok idealist bir hekim.

Aslı Pamuk / Şebnem Bozoklu 

Babam çok değişti oyuncuları

Babam çok değişti oyuncuları

Mehmet Ali’nin 25 yıllık karısı, 3 çocuk annesi, hem ev kadını hem de kariyer sahibi. Kocasına ve çocuklarına çok düşkün, çalışkan, fedakar, aşırı titiz, mükemmeliyetçi ve modern görüşlü bir kadın. Hayattaki en büyük mücadelesini, alt katlarında oturan kayınvalidesine karşı veriyor.

Arife Pamuk / Melek Baykal 

Babam çok değişti son bölüm

Babam çok değişti son bölüm

İki çocuk annesi, Adana’da doğmuş, İstanbul’da büyümüş ve yine kendisi gibi Adanalı olan, dönemin sıkı emniyet amirlerinden Kerami ile evlenmiş. Çocuklarına, ve özellikle küçük oğlu Mehmet Ali’ye çok düşkün. Kerami, emekli olup 7/24 evde olmaya başlayınca, aralarında tatlı bir didişme başlamış.

Kerami Pamuk / Salih Kalyon 

Doğma büyüme Adanalı. Polis lisesinden mezun olduktan sonra tayini İstanbul’a çıkmış ve sonrasında hep İstanbul’da kalmış. Hayatta bir tek karısından çekiniyor. Emekli olduktan sonra, 7/24 evde karısının boyunduruğu altında olmaktan çok sıkılmış durumda, evden kaçıp, arkadaşlarıyla vakit geçirmek için her numarayı çeviriyor.

TİMUR ACAR / RIFKI PAMUK

Hala anne ve babası ile aynı evde yaşıyor. Lisede beden eğitimi öğretmeni ve basketbol takımının koçu. Çok iyi niyetli ve temiz kalpli bir adam olduğu için kolay kandırılan, bir yanı var.

BAHAR ŞAHİN / YAĞMUR PAMUK

Psikoloji son sınıfta okuyor. Daha çok annesine benziyor. Temiz kalpli, ailesine düşkün, dünyalar güzeli ailenin en büyük kızı.

BAHAR SUER / AYFER

Rıfkı'nın beden eğitimi öğretmenliği yaptığı liseye yeni gelen psikolojik rehberlik danışmanı. Rıfkı ile öğretmenler odasında ilk karşılaştıkları anda birbirlerine aşık oluyorlar.

BERKE ÜSDİKEN / EMRE GÜNEY

Genç ve yakışıklı pratisyen hekim. Mehmet Ali'nin yanında asistan hekimlik yapıyor. Çok iyi aile ve okul eğitimi almış, bilgili, kültürlü, iyi kalpli.

Babam çok değişti nerede çekiliyor

Babam çok değişti nerede çekiliyor

BABAM ÇOK DEĞİŞTİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sit com türündeki İyi Aile Babası dizisinin çekimleri Beykoz Kundura Fabrikası'nda yapılıyor.

BABAM ÇOK DEĞİŞTİ HANGİ KANALDA?

İyi aile babası Kanal D ekranlarında perşembe akşamları yayınlanıyor.

Nazlı Çelik HDP’li Abdullah Zeydan’dan kazandığı tazminatı Mehmetçik Vakfı’na bağışladı!

İLİŞKİLİ HABER

Nazlı Çelik HDP’li Abdullah Zeydan’dan kazandığı tazminatı Mehmetçik Vakfı’na bağışladı!
Şarkıcı Tarık Mengüç'ün acı günü! Babasını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Tarık Mengüç'ün acı günü! Babasını kaybetti
Sinem Kobal’dan Yasemin Özilhan’a çok özel doğum günü kutlaması!

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Kobal’dan Yasemin Özilhan’a çok özel doğum günü kutlaması!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0