Driftli evlilik teklifi gösterisi pahalıya mal oldu

Antalya'da bir gencin drift gösterili evlilik teklifi pahalıya mal oldu. 1 sürücü drift attığı, bir sürücü alkollü olduğu, 22 kişi ise Koronavirüs tedbirlerini ihlal ettikleri gerekçesiyle toplamda 78 bin 137 TL'lik para cezasına çarptırıldı.

Antalya'da ilginç bir evlilik teklifi olay yaşandı. Serik ilçesinde yaşayan İ.G. adlı genç, kız arkadaşına evlilik teklifinde bulunmak istedi. Yol üzerine kalp çizen ve genç kadını buraya getirip evlilik teklifinde bulunan gence arkadaşları da eşlik etti. Bir kişi çiftin etrafında belirli bir süre drift attı. Maske ve sosyal mesafenin hiçe sayıldığı görüntüler sosyal medyada da paylaşıldı. Mahalleli ise çıkan gürültülerden rahatsız oldu. Harekete geçen Serik İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Karakol Komutanlığı olayın, Çandır Mahallesi'ndeki ortaokul önünde gerçekleştiğini belirledi. Kişilerin kimliklerini de belirleyen ekipler, tüm sürücülerin belgelerini kontrol etti.

Yapılan denetimler sonucunda 07 FK 354 plakalı TOFAŞ model araçla dirft atan 23 yaşındaki S.C'ye, 'drift atma suçundan' 6 bin 700 TL, sigorta ve muayene eksikliğinden 458 TL olmak üzere toplamda 7 bin 158 TL idari para cezası verildi. Alanda alkol kullanan araç sürücülerinden 28 yaşındaki B.Ş.'ye de bin 679 TL'lik ceza uygulandı ve ehliyetine 2 sene el konuldu.

Gösteriye katılıp trafiği tehlikeye sokak ve İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu'nun 282. Maddesine aykırı hareket eden 24 kişiye toplamda 78 bin 137 TL ceza kesildi.

İşte o anlara ait görüntüler:

 Genç kadından acı haber! 40 gün sonra tabutla çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Genç kadından acı haber! 40 gün sonra tabutla çıktı!

BİR YORUM YAPIN 0