Evinizden yurt dışını seyahat edebileceğiniz en iyi online turlar

Karantina - sosyal izolasyon döneminde insanların çoğunluğu seyahat etmeyi çok özlediklerini birçok kez dile getirdiler. Bu sebeple bu dönemde, online seyahat site ve uygulamalarına ilgi arttı. Evinizde otururken yeni yerler keşfetmenizi sağlayacak online turları, haberimizde derledik.

Pandemi sürecinde Türkiye 29 Nisan'dan 17 Mayıs'a kadar tam kapanma sürecine girdi. 17 günlük sosyal izolasyon dönemlerini kendileri ve aileleri için en verimli şekilde geçirmek isteyenler, internet üzerinden ya eğitimlere katılıyorlar ya da sanal uygulamaları değerlendiriyorlar. Vatandaşların büyük çoğunluğu, en çok seyahat edip yeni yerler keşfetmeyi özlediklerini sıklıkla dile getiriyorlar. Kısıtlama döneminde, oturduğunuz yerden yurt dışını gezebilmenizi sağlayacak, en iyi sanal turları derledik. Bu sitelerde, istediğiniz rotayı seçip aynı zamanda bu yerler için bilgi de toplayabiliyorsunuz. 

Çocuklara özel evde ziyaret edebileceğiniz sanal müzelerİLİŞKİLİ HABERÇocuklara özel evde ziyaret edebileceğiniz sanal müzeler

TIKLA OKU: TÜRKİYE VE DÜNYA'YI GEZEBİLECEĞİNİZ ONLİNE SEYAHAT SİTELERİ

# 1 AFRİKA - VAHŞİ DOĞA HAYATI

Doğada var olan canlı yaşamını takip etmeyi seviyorsanız, EXPLORE sitesini deneyimleyebilirsiniz. Bu sitede Afrika'yı seçtiğinizde, canlı bir şekilde bu bölgede bulunan doğal orman yaşamını ve canlıları, yıllarca belgesel olarak izlediğiniz vahşi doğa hayatını görebiliyorsunuz.

# 2 DÜNYA'NIN EN İYİ MÜZELERİNİ GEZMEK

Eğer sanat sever biriyseniz ve müzeleri gezmeyi çok seviyorsanız, Louvre Müzesi görmek isteyeceğiniz yerlerin elbet başında gelir. Bu müzeyi, koltuğunuzda uzanıp seyretmek duygusu ise bir başka olacaktır. Üstelik sadece bu siteyi de değil, Dünya'nın birçok yerinde bulunan müzeleri ücretsiz gezebilirsiniz. Bunun için kullanacağınız site, Online Tours.

# 3 İTALYA'DA VAKİT GEÇİRMEK

İtalya'yı hep görmek istiyor, Aşıklar Çeşmesi'nin yakınında bir fotoğraf çekilmek istiyorsanız, bu siteyi değerlendirebilirsiniz. Fotoğraf çekemeseniz de canlı kamera özelliği sayesinde Roma'yı gezebilirsiniz. Sitenin adı SkylineWebCams.

# 4 DÜNYA'NIN HER ÜLKESİNİ RAHATLIKLA GEZİN

Bir siteye gireceksiniz ve o site size, istediğiniz ülkeyi rahatlıkla gezebilme imkanı sunuyor. İsterseniz önce Kudüs'ü gezin, sonrasında Bosna-Hersek'e ya da kuzey ülkesi İsveç'e gidebilirsiniz. Sitenin adı 360TR.

# 5 ASYA SEYAHATİ

Eğer Asya ülkelerini ve kültürlerini seviyorsanız, Hong Kong'u online seyahat edebilmenizi sağlayan HKGREETERS sitesini değerlendirebilirsiniz. Bu siteye girdiğinizde, şehir hakkında dünden bugüne geniş bir bilgiye sahip olabiliyorsunuz. Geleneksel Hong Kong hakkında da bilgi sahibi olduğunuz bu turdan yararlanabilmeniz için, 70 Dolar ödemeniz gerekiyor.

Balkonlarınız için kullanışlı ve dekoratif saksı modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Balkonlarınız için kullanışlı ve dekoratif saksı modelleri
İstanbul tam kapanma sonrası sessizliğe büründü! İşte meydanlardan görüntüler

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul tam kapanma sonrası sessizliğe büründü! İşte meydanlardan görüntüler

BİR YORUM YAPIN 0