Balkonlarınız için kullanışlı ve dekoratif saksı modelleri

Bahar ve yaz aylarında balkonlarınız renkli ve güzel kokulu çiçeklerle süslensin istiyorsanız, haberimizde yer alan birbirinden kullanışlı ve dekoratif saksıları değerlendirebilirsiniz. Taze sebzelerinizi de ekebileceğiniz bu saksı modellerini haberimizde derledik.

Tam kapanma döneminde vatandaşların çoğu vakitlerini balkonlarında ya da bahçelerinde geçirmeyi tercih edecekler. Bu durum aynı zamanda balkon ve bahçelerin yeniden dekore edilmesi sürecini de başlatacak. Masa, sandalye ve koltuklar dışında alanlarınızı daha yaşanılır kılıp renklendirecek dekorasyon ürünlerinden de faydalanabilirsiniz. Bunlardan biri de saksılar... Baharı ve yazı simgeleyen çiçekler arasında geçecek güzel vakitlerinizi, birbirinden renkli ve farkı saksılarla süsleyebilirsiniz. Yeni bir saksı almak yerine evinizdeki eşyalardan da saksı yapabilirsiniz. Örneğin;

Balkonlar için şık ve kullanışlı balkon masası modelleriİLİŞKİLİ HABERBalkonlar için şık ve kullanışlı balkon masası modelleri

  • Kahve fincanları: Artık kullanmadığınız, vintage olarak kabul edilen çay ve kahve fincanlarınızı mini saksılık olarak değerlendirebilirsiniz.
     
  • Kahve kupaları: Yine kullanımını bıraktığınız, minik bir zedelenme gördüğü için atmayı planladığınız kupaları saksı olarak değerlendirebilirsiniz.
     
  • Kavanozlar: Kavanozlarınızı reçellik yapmak dışında saksı olarak da kullanabilirsiniz.
     
  • Pet şişeler: Bilinen en eski kullanım şekli olan pet şişeleri, ortalarını kesip yatay bir şekilde saksı niyetine kullanabilirsiniz.

Balkon ve bahçelerinizde değerlendirebileceğiniz saksı modelleri şu şekilde:

TRENDYOL - MAKROMELİ HASIR SEPET: 160 TL

TRENDYOL - ÖRME HASIR SEPET SAKSI: 90 TL

TRENDYOL - AHŞAP MASİF SAKSI ÇİÇEKLİK: 30 TL

ENGLİSH HOME - LEAFY SAKSI: 40 TL

ENGLİSH HOME - LOVELY GARDEN SAKSI: 40 TL

Evinizden yurt dışını seyahat edebileceğiniz en iyi online turlar

İLİŞKİLİ HABER

Evinizden yurt dışını seyahat edebileceğiniz en iyi online turlar

BİR YORUM YAPIN 0