Avrupa'da yaşayan engelli kadınlar için online moral programı

Ülke genelinde, engelli kadınlara moral olması amacıyla Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımız için online bir program yapıldı. Programa çok sayıda sanatçı ve dernek üyesi katıldı.

Ülke genelinde ve Avrupa’da yaşamakta olan gurbetçi, engelli kadınlara yönelik moral ve motivasyon olması amacıyla online bir konferans programı düzenlendi. Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği ev sahipliği ve İletişim Uzmanı Taner Akkuş'un moderatörlüğünde gerçekleşen program kapsamında İstanbul Ümraniye Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, İzmir Gültepe Engeliler Derneği, Kocaeli Bir Umut Engelliler Derneği, Sivas Bedensel Zihinsel Engelli ve Engelli Aileleri Derneği, Çanakkale Türkiye Sakatlar Derneği Şubesi, Dilovası Engelliler Derneği, Yozgat Engelliler Platformu ile birlikte Hollanda Beyazay Derneği Şubesi, Belçika İHH Şubesi, Fransa European İnstitute of Ottoman Culture Engelli kadın üyeleri, katılım sağladılar.

Ayrıca ünlü sanatçılar Sinan Yılmaz, Aydın Aydın, Çilem Duman, Aynur Güneş, komedyen Mülayim Cengiz Çimen ile ünlü isimlerin fotoğrafçısı olarak da bilinen Ali Eşitmez online konferansa katıldılar. Programın sponsorluğunu Ahde Vefa Platformu Başkanı Nuran Kırlak ve Sakarya’nın sevilen ismi Aslı Çam üstlendi.

İletişim Uzmanı Taner Akkuş, ”Toplumumuz böyle konularda çok hassas, anlayışlı ve merhametlidir. Özelliklede engelli kadınlara yönelik önleyici hizmetler açısından ve tüm Engelli bireylerin yaşadığı sorunların ortadan kalkmasına destek amaçlı her zaman milletçe mücadele ediyoruz.” açıklamasını yaptı.

Devletimiz tüm birimleri ile hizmet vererek tüm engellilerimizin yasal ve sosyal haklarını koruyup gözetmekte olduğunu söyleyen Akkuş, "Toplum olarak bize düşen de sadece onların hayatına engel olacak durumları ortadan kaldırmak ve hayallerine ulaşmaları için de her zaman destek ile moral olmaktır." dedi.

Programın kapanış anında; Ahde Vefa Platformu Başkanı Nuran Kırlak ile Aslı Çam, Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Dik, İstanbul Ümraniye Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı Muhittin Satır, İzmir Gültepe Engeliler Derneği Başkanı Hasan Cavcı, Kocaeli Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, Sivas Bedensel Zihinsel Engelli ve Engelli Aileleri Derneği Başkanı Halil Geçkil ile Çanakkale Türkiye Sakatlar Derneği Şube Başkanı Ümit Burunlular, Dilovası Engelliler Derneği Samet Elden ve Yozgat Engelliler Platformu Temsilcisi El Sanatları Uzmanı Senem Ebrar Ünal, Hollanda Beyazay Derneği başkanı Aynur Gül Çakır ve Belçika İHH şubesi yöneticisi Yasemin Yıldırım, Fransa European İnstitute of Ottoman Culture Sekreteri Ayşe Taşkın şu ortak açıklamayı yaptılar:

‘Engelli canlarımız için her zaman varız ve gönüllü olarak hizmet etmek için de buradayız.’ Açıklama sonrasında ise İletişim Uzmanı Moderatör Taner Akkuş başta olmak üzere, programa emeği geçen tüm sanatçı ve katılımcılara teşekkür ettiler.

İbrahim Tatlıses'e lüks hediye! Tam 750 bin TL'lik...

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'e lüks hediye! Tam 750 bin TL'lik...
Ünlü sanatçı Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika ile ilgili paylaşımı hüzünlendirdi

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü sanatçı Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika ile ilgili paylaşımı hüzünlendirdi

BİR YORUM YAPIN 0