Genç Hemşire 41 günlük evliliğinde tam dört kez darp edildi!

Ailesi istememesine rağmen evlendiği adam 26 yaşındaki genç hemşireye kabus dolu günler yaşattı. 41 günlük evliliğinde 4 kez şiddete maruz kalan genç kız ailesinin yanına kaçtı.

Ankara'da yaşayan 26 yaşındaki genç hemşire S.S iş hayatında başarılı adımlarla ilerledi. Ancak mutlu ve huzurlu devam eden hayatın bir anda tersine döndü. Ailesinin rıza göstermemesine rağmen severek nişanlanan S.S şiddet görmeye başladı. Ailesinin ve arkadaşlarının itirazına rağmen nikah masasına oturan genç hemşire 41 günlük evliliğinde tam dört kez hem fiziksel hem de psikolojik şiddete maruz kaldı. Sürekli tehdit edilen genç hemşire bu olaya dayanamayıp ailesinin yanında kaçtı.

  • 41 günlük evliliğinde şiddet gördü.
     
  • Severek evlendiği adam ailesini öldürmekle tehdit etti.
     
  • Ailesinin yanına kaçan genç hemşire yetkililerden yardım itiyor.

Eski eşi İsmail KüçükkayaİLİŞKİLİ HABEREski eşi İsmail Küçükkaya'dan şiddet gören Eda Demirci'den Canan Güllü'ye tepki!

BEN SUSTUM SİZ SUSMAYIN!

Önceleri ailesine kötülük yapılmasından korkan genç kız boşanma davası açmaktan çekindiğini belirtti. Ancak şiddet artınca genç kız "Ne olursa olsun aileniz sizin yanınızda ailenizden çekinmeyin. Şiddet gördüğünüzü saklamayın. Bir kez şiddet gördükten sonra ne yazık ki devamı geliyor. Sessiz kalmayın. Ben sustum, siz susmayın" şeklinde konuştu.

şiddet gören genç hemşire

şiddet gören genç hemşire

Genç hemşirenin annesi defalarca dil döktüğü kızını darp edilmiş bir şekilde gördüğünde sinir krizi geçirdi. Nişanlılık döneminde başlayan şiddet sırasında annesi kızına "Seni 3. sayfa haberlerinde görmek istemiyorum kızım" dediği ortaya çıktı.

Şiddete tanık olan çocukların psikolojisi! Şiddet çocukları nasıl etkiler?İLİŞKİLİ HABERŞiddete tanık olan çocukların psikolojisi! Şiddet çocukları nasıl etkiler?

genç hemşirenin annesi

genç hemşirenin annesi

Ailesinden aldığı destekle boşanma davası açan genç hemşire şimdide yetkililerden yardım istiyor. Hert gün tehdit edilen genç kızın güz yaşlı annesi yaşadıklarını gözü yaşlı bir şekilde şu sözlerle anlattı:

"Saçının teline zarar gelmesin diye çabaladık, zorluklar içinde büyüttük. Bir başkasının evladıma hunharca saldırmasını hazmedemiyorum. Damat denen şahıs 'Babanı, kardeşini öldürürüm, tararım diye kızımı tehdit ediyor. Ben her gün kızım evine gittikten sonra elim yüreğimin üstünde 'Kızım bugün kavga etti mi? Kızıma vurdu mu kızım öldü mü acaba?' diye düşünmekten yoruldum. Mesaj atıyorum ardından 1 dakika içinde cevap vermezse arıyorum. Ben bu korku ile yaşamak istemiyorum. O hasta adamın baskısı yüzünden panik atak oldum. Kızım mantıklı düşünemiyor sevgi zannettiği saplantı belki korkuya dönüştü. Kızıma tedavi aldıramıyorum. Çok çaresizim, tek isteğim kızıma bir şey olmasın."

BİR YORUM YAPIN 5

ASILBEY@06ÇUBUK 3 yıl önce

Ailesinin,aile büyüklerinin aklıyla vereceği kararlara aldırış etmeyen,kendi başına duygu ve hisleriyle geçiciliği çabuk bitecek arkadaşlık ve evlilik yapan kadınlara bakarsanız % 90 ı ayrılma, öldürülme, şiddet görme, geçim sıkıntısı gibi olaylara maruz kalmaktadır. Buda kendi hisleriyle karar veren binlerce kadından biri.

Muhittin Aksoy 3 yıl önce

Bakin bazi Kadinlar Para ve Güzellik ariyor iyi de o kisi de vijdan yoksa sana hayati zindan eder.

Göklerin Han' ı 3 yıl önce

Kızlar Alfa yada BadBoy diye kendilerini aşağılayan erkeklerle evlenmeye yada sevgili olmaya devam ettikçe yaşayacakları şeyler budur. eziyetçisini korumaktır, stockholm sendromuyla bağlanmaktır. Eminim o kız hala derinlerde bir yerde bu adamı seviyordur.

S.s 1 yıl önce

O kız benim dangalak ve umarım senin çocuğunda aynı şeyi yaşadığında aynı cümleleri kurabilirsin.

Hasan Günver 3 yıl önce

Şiddet meyillisi çok sayıda insan var, eş seçiminde en önemli kriter bu olmalı