Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram Veli neden yayından kaldırıldı?  Hacı Bayram Veli final mi yaptı?

TRT 1 ekranlarında izleyicinin kafasını karıştıran değişim yaşandı. Hacı Bayram Veli'nin hayatını anlatan Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram Veli aldı dizinin yayınlandığı günde aninden yeni başlayan bir dizi yayına girdi. İzleyici Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram Veli neden yayından kaldırıldı? sorularla meraklarını gidermeye çalıştı. Beklenen cevap TRT 1'in sosyal medya hesabından yayınlandı.

11 Şubat 2022 yılında yayın hayatına TRT 1 ekranlarında başlayan Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram Veli, yapımcılığını Tekden Filmin imzaladığı dizi geçtiğimiz hafta 7. bölüm fragmanı yayınlanmasına rağmen dizinin Cuma günü yayınlanmaması ve yerine yeni bir dizinin yayınlanmasıyla hayranları şaşırdı. Yapım şirketinden henüz bir açıklama gelmedi. Ancak TRT 1'in genel yayın akşında da yer almayınca hayranları sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalıştı. Bunun üzerine TRT 1 sosyal medya hesabından dizinin her gün saat 15:45'te yayınlanacağını duyurdu. 

AŞKIN YOLCULUĞU: HACI BAYRAM VELİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

BURAK SEVİNÇ

İlk olarak Enbe Orkestrası'nda solist olarak tanınan Burak Sevinç, oyunculuktaki başarısını Söz dizisiyle kanıtladı. Bunun yanı sıra Leke dizisinde yer alan oyuncu artık aranan yüz olmuştu. Geçtiğimiz günlerde ise Kırmızı Oda dizisindeki karakteriyle ekranlara veda etmişti. Şimdi ise  Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram Veli projesinde yer alacak.

aşkın yolculuğu hacı bayram veli

aşkın yolculuğu hacı bayram veli

SENA ÇAKIR

1994 yılında Balıkesir'de dünyaya geldi. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun oldu. 2016 yılında Türkiye Güzellik Yarışması'na katıldı ancak derece elde edemedi. Aynı yıllarda başlayan TRT1 dizisi Kalk Gidelim'in ana kadrosuna girdi ve dizinin final yaptığı 31 Aralık 2020 tarihine kadar rol aldı.

LATİF KORU

Televizyon ekranlarına gelmeden önce birçok reklam, tanıtım filmlerinde seslendirmelere imza attı. 1977 doğumlu oyuncu Latif Koru Payitaht Abdülhamid, Seksenler ve Kuruluş Osman gibi projelerde yer aldı. 

kuruluş osman dizisinde yer aldığı karakteri salvador

kuruluş osman dizisinde yer aldığı karakteri salvador

AŞKIN YOLCULUĞU: HACI BAYRAM VELİ'NİN KONUSU NEDİR?

1352 yılında Ankara'nın Çubuk ilçesinde doğan Hacı Bayram Veli zengin ilmi birikimi sayesinde adını hızla Anadolu'da duyurdu. Sultan 2. Murad'ın isteği üzerine Camilerde vaiz verdi. Somuncu baba olarak bilinen Hamideddin-i Veli'nin tanışmayı istediği isimlerden biri olan Hacı Bayram Veli Bayramiyye Tarikatı'nın kurucu ismidir. Türk tarihi ve edebiyat tarihine katkılarının yanı sıra medreselerde öğrenci yetiştiren büyük bir Alim olarak kabul edildiğinden hayatı birçok kişiyi etkilemiştir. 

Hz. Abdülkadir Geylani'nin hayatını anlatacak olan Hay Sultan dizisinin oyuncuları kimlerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Hz. Abdülkadir Geylani'nin hayatını anlatacak olan Hay Sultan dizisinin oyuncuları kimlerdir?
Yıldız Tilbe sordu yanıt Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan yanıt gecikmedi!

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe sordu yanıt Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan yanıt gecikmedi!

BİR YORUM YAPIN 20

serdar 2 yıl önce

isabet olmuş dizi ve konusuna söylenecek söz yok çok basit sahne geçişleri falan o kadar acemice yapılmış ki normalde böyle dizilerin yönetmeninin merak etmem ilk defa kim bunun yönetmeni diye merak ettim. merakımın nedeni de belli yönetmen zorla filim çektirmişler gibi izledik

zafer 2 yıl önce

Dizi güzel ancak karakter oyuncuları oturmamış. Bu da yetmezmiş gibi konular dağınık düzenleme çok kötü. Acemi işten anlamayanların yazım ve oynayışı gibi. Akıcı değil. Profesyonel değil. Oyunlarına ve rollere çalışmamışlar. Kopukluk çok. Torpille oynayıp torpille zoraki iş yapmışlar gibi.

Toplam 2 beğeni

BİR VATANDAŞ 2 yıl önce

AYNEN KARDEŞİM..YUNUS EMRE gibi insanı çeken bir akıcılığı yoktu..

Toplam 0 Beğeni

Şehribanu 2 yıl önce

Aşkın yolculuğu hacı bayram veli dizisi neden yayınlanmıyor çook beğenerek izlediğim bir yapım devam etmesini diliyorum

Toplam 10 beğeni

Osman 2 yıl önce

Ben böyle dizilerin devam etmesi tarafıyım .severek seyrediyor idik

Toplam 7 beğeni

Burcu 2 yıl önce

Hacı Bayram dizisinde karakterler oturmamis. Bu bu nedenle film soğuk geldi. Yunustaki Taptuk Emre karakteri ve diğer karakterler çok iyi olmuştu.

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun