Çöpçüler Kralı filminin konusu nedir ve Çöpçüler Kralı nerede çekildi? Çöpçüler Kralı oyuncu...

Yeşilçam'ın efsane filmlerinden Çöpçüler Kralı, sık sık televizyon ekranlarına geliyor. Beyazperdenin ardından televizyonda izleyiciyle buluşacak olan komedi türündeki yapımın yönetmenliğini Zeki Ökten'in üstlenirken Çöpçüler Kralı filminin konusu nedir ve Çöpçüler Kralı nerede çekildi? sorularının yanıtı da merak ediliyor.

Yerli komedi yapımlarından Çöpçüler Kralı filmi döneminin dışında da hayli ilgi görmeye devam ediyor. Filmin başrollerinde Kemal Sunal, Şener Şen ve Ayşen Gruda yer alıyor. Sokağa çıkma yasağının devam ettiği şu günlerde komedi türündeki filmlere ilgi duyanlar için ekrana gelecek olan Çöpçüler Kralı filmi konusu, oyuncuları ve çekildiği yer araştırılıyor. Çöpçüler Kralı konusu ne, oyuncuları kim? Çöpçüler Kralı nerede çekildi

ÇÖPÇÜLER KRALI FİLMİ KONUSU

Zabıta amiri, görevinin verdiği yetkileri zorlayarak esnafın ve çöpçünün üzerinde büyük bir baskı kurar. Aynı mahallede oturan Hacer ise temizlikçilik yapmaktadır. Hacer'e âşık olan zabıta amiri, annesinin tepkisiyle karşılaşır. Mahallenin çöpçüsü Apti de Hacer'e âşıktır, ama parası yoktur. Bir gün yanlışlıkla girdiği bir gazino, kötü şansını bir anda değiştirir.

ÇÖPÇÜLER KRALI HANGİ SEMTTE ÇEKİLDİ?

Çöpçüler Kralı filmi Güneşli Sokak başta olmak üzere Cihangir ve çevresinde çekildi. Bugün Şakir’in evinin bulunduğu apartman filmdeki görüntüsünden hiçbir şey kaybetmeden Güneşli Sokak’ta ilginç bir nokta olmaya devam etmekte. Çöpçü Apti’nin akıllara kazınan “Parka gidecekmiş iki gözümün çiçeği” repliğinde bahsi geçen park ise Cihangir Parkı’ndan başkası değil.

ÇÖPÇÜLER KRALI OYUNCULARI

Kemal Sunal - Apti Şakrak
Şener Şen - Zabıta Şakir
Ayşen Gruda - Hacer
İhsan Yüce - Hacer'in Babası
Erdal Özyağcılar - Hacer'in Büyük Abisi
Türker Tekin - Kapıcı İsmail
İlyas Salman - Kapıcı Şemsi
Nejat Gürçen - Gazino Patronu
İhsan Bilsev - Patronun Adamı
Muadelet Tibet - Hanife Teyze
Salih Sarıkaya - Kahveci
Nezahat Tanyeri - Şakir'in Annesi
Nermin Özses - Hacer'in Annesi
Ertuğrul Bilda - Apartman Sakini
Selim Naşit - Bakkal

Kanuni Sultan Süleyman'ın eşi Başhaseki Hürrem Sultan hakkında az bilinen gerçekler

İLİŞKİLİ HABER

Kanuni Sultan Süleyman'ın eşi Başhaseki Hürrem Sultan hakkında az bilinen gerçekler
'Kilis zeytinyağı' coğrafi işaretle tescillendi!

İLİŞKİLİ HABER

'Kilis zeytinyağı' coğrafi işaretle tescillendi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0