Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi nerede çekiliyor? Bozkır Arslanı Celaleddin çekim yerleri

Özbekistan'da Mendırman Jaloliddin adıyla yayınlanan Türkiye'de de yakında seyircisiyle buluşacak olan Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi, güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip. Dizinin çekim yerleri de proje kadar dikkat çekici. Peki Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi nerede çekiliyor? Bozkır Arslanı Celaleddin çekim yerleri nereler? Dizinin çekim yerlerine dair tüm bilinmesi gerekenler haberimizde.

Atv'de yeni bir tarihi dizi ekrana gelmeye hazırlanıyor. 21 Mayıs Cuma akşamından itibaren ekranda olacak olan ve Celaleddin Haremmşah'ın hikayesini anlatan Türk-Özbek yapımı dizi oyuncu kadrosu, konusu ve çekim yerleriyle ilgi görüyor. Hem Türkiye'de hem de Özbekistan'da çekimleri gerçekleştirilen Bozkır Arslanı Celalettin dizisinin Türkiye'de kullanılan çekim yerlerini haberimizde derledik.

Bozkır Arslanı Celaleddin oyuncuları kimlerdir? Bozkır Arslanı Celaleddin konusu nedir?İLİŞKİLİ HABERBozkır Arslanı Celaleddin oyuncuları kimlerdir? Bozkır Arslanı Celaleddin konusu nedir?

BOZKIR ARSLANI CELALETTİN DİZİSİ ÇEKİM YERLERİ

Dizinin çekimi için İç Anadolu bölgesi tercih edildi. Kapadokya bölgesinde bulunan doğal yerler ve karstik yapılar mekan olarak tercih edildi. Şehir olarak kullanılan bölgeler ise Aksaray, Nevşehir ve Kayseri'dir.

Tanıtımda kullanılan yer ise Aksaray ilinde bulunan Mamasın Barajı oldu. Dizinin çekimlerinin yapıldığı bir diğer yer ise Ihlara Vadisi oldu. Dizi Özbekistan'da yayınlanmaya başladı.

Burun kemiği neden ağrır? Burun kemiği ağrısının belirtileri nelerdir? Tedavisi var mıdır?

İLİŞKİLİ HABER

Burun kemiği neden ağrır? Burun kemiği ağrısının belirtileri nelerdir? Tedavisi var mıdır?
Kekreyemişin faydaları nelerdir? Karaciğeri temizleyen kekreyemiş çayı!

İLİŞKİLİ HABER

Kekreyemişin faydaları nelerdir? Karaciğeri temizleyen kekreyemiş çayı!

BİR YORUM YAPIN 0