Kırmızı  Oda nerede çekiliyor? Kırmızı Oda Manolya Psikiyatri Kliniği nerede

TV8'in büyük bir ilgiyle takip edilen psikoloji dizisi Kırmızı Oda, konusu ve işlediği hikayeler kadar çekim yeriyle de merak konusu oluyor. Dizinin sıkı takipçileri Manolya Psikiyatri Kliniği'nin nerede olduğunu araştırıyorlar. Peki Kırmızı Oda nerede çekiliyor? Kırmızı Oda Manolya Psikiyatri Kliniği nerede? Yanıtı haberimizde.

Psikiyatr Doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hasta hikayelerini anlattığı romanlarından uyarlanan Kırmızı Oda dizisinde kullanılan psikiyatr kliniği seyircilerin beğenisini kazanıyor. Manolya Kliniği adını taşıyan ve Budayıcıoğlu'nun gerçek kliniğine benzer olan mekanın İstanbul'un hangi ilçesinde olduğu bilinmek isteniyor. Dekorasyon açısından her detayı adına uygun olarak dizayn edilmiş olan klinik hakkında detaylı bilgiler şu şekilde:

Kırmızı OdaİLİŞKİLİ HABERKırmızı Oda'da Sadi'nin gözyaşları! Kırmızı Oda 37. bölüm fragmanı

KIRMIZI ODA MANOLYA KLİNİĞİ NEREDE?

Dizinin çekimleri İstanbul Beykoz'da yapılıyor. Ancak burası gerçek bir klinik değil. Mekan, Beykoz'da bulunan büyük İstanbul Beykoz Kundura Fabrikası'nda kurulmuş bir platodur.

Budayıcıoğlu'nun kendi kliniği ise Ankara'dadır. Ve dizide geçen tüm hikayeler bu klinikte yaşanmıştır. Klinik, Ankara Cinnah Caddesi'nde bulunmaktadır.

Balkonu mutfağa katmak yasal mıdır? Balkonu mutfağa dahil etme modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Balkonu mutfağa katmak yasal mıdır? Balkonu mutfağa dahil etme modelleri

BİR YORUM YAPIN 0