Uzak Şehrin Masalı dizisi nerede çekiliyor? Uzak Şehrin Masalı dizisi hangi şehirde çekiliyor?

FOX TV'nin yeni dizisi "Uzak Şehrin Masalı" ilgi çeken konusu ve yıldız oyuncu kadrosuyla izleyicilerden tam puan aldı. Birçok kişi dizinin konusu ve çekimlerinin gerçekleştirildiği yerlerle ilgili sıklıkla araştırma yapıyor. Peki, Uzak Şehrin Masalı dizisi konusu nedir? Uzak Şehrin Masalı nerede çekiliyor? Uzak Şehrin Masalı hangi şehirde çekiliyor? İşte merak edilen tüm soruları sizler için yanıtladık...

Yeni sezona iddialı bir şekilde adım atan "Uzak Şehrin Masalı" dizisi geçtiğimiz günlerde 2.bölümüyle izleyicilerle buluştu. Başrollerinde Aslıhan Güner, Barış Kılıç ve Timur Acar'ın yer aldığı "Uzak Şehrin Masalı", dizi severlerin odak noktası haline geldi. Tarihi yapılar ve doğal zenginliklerin ön plana çıktığı dizide çekimlerin gerçekleştirildiği yerler pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen izleyiciler arama motorlarında dizinin çekim yerlerini araştırmaya başladı. İlk bölümünden itibaren geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran "Uzak Şehrin Masalı" dizisinin çekimlerinin yapıldığı yerleri gelin birlikte adım adım keşfedelim.

UZAK ŞEHRİN MASALI KONUSU NEDİR?

Aslıhan Güner'in canlandırdığı Umay, Kars'ın en zengin ailelerinden biri olan Demirkanların tek oğlu Affan ile evlidir. Evlendikten sonra kocasının eziyetlerine çocukları için katlanan genç kadın, yaşanan son olayla çocuklarını da alıp evi terk etmeye karar verir. Doğup büyüdüğü köy olan Eskitepe'ye giden Umay, uzun süredir küs olduğu ablası Sonay'la arasındaki buzları eritir. 

İki kardeş el ele verip hayatlarına yeni bir başlangıç yapmak isterler. Ancak karşılarına mazisi karanlık ve gizem dolu bir adam olan Kürşat Eroğlu'nun çıkmasıyla her şey değişir.

UZAK ŞEHRİN MASALI OYUNCULARI KİMLERDİR?

"Kuzey Yıldızı: İlk Aşk" dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Aslıhan Güner, "Uzak Şehrin Masalı" dizisinde başrol olarak karşımıza çıkmaktadır. 25 Film İmzalı filmin oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören yer alırken; dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan oturmaktadır. Dizinin senaryosu ise Can Sinan'ın kaleminden çıkmaktadır.

Uyanış Büyük SelçukluİLİŞKİLİ HABERUyanış Büyük Selçuklu'da yer alan Kuvel Kalesi nerededir? Kuvel Kalesi'nin tarihteki önemi

UZAK ŞEHRİN MASALI NEREDE ÇEKİLİYOR?

"Uzak Şehrin Masalı" dizisinin çekimleri iki ayrı şehirde gerçekleştirilmektedir. Dizinin ilk bölümünün çekimlerinin Kars'ta yapıldığı öğrenildi.

Kars dışında ilerleyen süreçte hikayenin İstanbul'da devam etmesi bekleniyor. Bundan dolayı dizinin çekimlerinin bir kısmı İstanbul'un Şile ilçesinde gerçekleştirilmiştir.

Şıklığı artıracak takım elbise önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Şıklığı artıracak takım elbise önerileri

BİR YORUM YAPIN 2

ecrin dolapci 2 yıl önce

hikaye ful Kars ta çekilsin Karsta yaşıyorum ASLIHAN GÜNERİN HAYRANIYIM kuzey yıldızı ilk aşkı izledim

Toplam 1 beğeni

ecrin dolapci 2 yıl önce

hikaye ful Kars ta çekilsin Karsta yaşıyorum ASLIHAN GÜNERİN HAYRANIYIM kuzey yıldızı ilk aşkı izledim

Toplam 1 beğeni