Pandemide tatil! Yeni normalde en çok tercih edilen tatil trendleri

Pandemi dönemiyle birlikte neredeyse tüm dünyada var olan tatil alışkanlıkları da değişmiş oldu. Birçok insan kalabalık tatiller yerine daha güvenli ve sakin tatil planları seçmeye başladılar. Peki yeni normalde en çok tercih edilen tatil trendleri ne oluyor? İşte tatile çıkmayı planlayanlar için pandemi sürecinde tatil trendleri.

Koronavirüs salgınıyla beraber birçok kavram değişiklik göstermeye başladı. Bunların arasında tatil alışkanlıkları da yer alıyor. Virüsün ilk çıktığı 2020 yılında turizm büyük oranda zarar görmüş ve sekteye uğramıştı. Bu dönemde bazı tatil kavramları, daha çok ön plana çıkmaya başladı. Bu kavramların öne çıkmasını sağlayan ise sundukları avantaj ve olanaklardır. Sakin ve virüsten korunmanızı sağlayacak bir hijyene sahip olan bu trendler, özellikle ailesi ve/veya dostlarıyla vakit geçirmek isteyenler için avantaj oluyor. Sosyal mesafe ve izolasyon gibi artık hayatımızın en önemli ayrıntıları haline gelen 2 kavrama da en üst düzeyde yer veren trend tatil terimlerine haberimizde yer verdik.  

Çocuklu aileler için en güzel tatil rotaları! En iyi çocuklu aileler için otel önerileriİLİŞKİLİ HABERÇocuklu aileler için en güzel tatil rotaları! En iyi çocuklu aileler için otel önerileri

KARAVAN

Hem gezip hem de tatil yapmak fikrini gerçekleştirmeyi sağlayan karavan tatili, bir yerlerde durup dinlenerek tatil yapmayı sevenler ile ev hissinden uzaklaşmak istemeyenlerin tercih edebilecekleri bir tatil trendi oluyor.

KAMP

Temiz doğayı olduğu gibi hissedebileceğiniz, ekonomik açıdan da sizi zorlamayacak kamplar bir diğer trend tatil önerisi oluyor. Bu tatildeki tek risk, seçtiğiniz alanın güvenli olduğuna emin olmanızdır.

TEKNE TATİLİ

Eğer denizsiz yapamam diyenlerdenseniz tekne tatilini tercih edebilirsiniz. Bütün bir günü mavilikler içerisinde hatta denize girerek geçirebileceğiniz bu tatil fikri şehirden uzaklaşmak isteyenler için ideal olacaktır.

EV KİRALAMA

Gerçek bir ev ortamından vazgeçmek istemeyenlerin ilk tercihi olacak olan kiralık evler sayesinde sadece aileniz ile beraber rahat ve keyifli bir tatil geçirme fırsatı bulabilirsiniz.

GLAMPİNG

Klasik kamp algısının çok dışında tamamen lüks bir kamp yapma olanağı sunan Glamping hem doğa içerisinde tatil yapıp hem de tıpkı bir oteldeymiş gibi vakit geçirebilirsiniz.

Glamping nedir? Glamping ile kamp arasındaki farklar! TürkiyeİLİŞKİLİ HABERGlamping nedir? Glamping ile kamp arasındaki farklar! Türkiye'deki en güzel Glamping alanları

Balkonlar için şık ve kullanışlı balkon masası modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Balkonlar için şık ve kullanışlı balkon masası modelleri

BİR YORUM YAPIN 0