Karla ne demek ve Karla isminin anlamı nedir? Karla ismi Kuran'da geçer mi?

Türkiye’nin bir zamanlar popüler müzik grubu olan ‘Hepsi’nin üyelerinden Cemre Kemer, kızına ‘Karla’ ismini koydu. Peki Karla ne demek? Karla isminin anlamı nedir? İşte manası...

Bir döneme damga vuran sevilen grup Hepsi’nin solistlerinden biri olan Cemre Kemer, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım ile kızını dünyaya getirdiği haberini takipçilerinin bilgisine sundu. 2020 senesinde uzun süredir birlikte olduğu Emir Medina ile nikah masasına oturan başarılı şarkıcı Cemre kemer daha sonra hamile olduğu haberini de duyurmuştu. kızına karla ismini veren başarılı sanatçı, yapmış olduğu duyuru ardından hayranlarını meraklandırdı ve şarkıcının kızının ismi olan Karla'nın ne anlama geldiği ve ne demek olduğu merak konusu oldu.

Simay ne demek ve Simay isminin anlamı nedir? Simay ismi KuranİLİŞKİLİ HABERSimay ne demek ve Simay isminin anlamı nedir? Simay ismi Kuran'da geçiyor mu?

Tibet ne demek ve Tibet isminin anlamı nedir? Tibet ismi KuranİLİŞKİLİ HABERTibet ne demek ve Tibet isminin anlamı nedir? Tibet ismi Kuran'da geçiyor mu?

KARLA İSMİNİN ANLAMI:

2020'de sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Cemre Kemer-Emre Medina çiftinin kızları dünyaya geldi. İkili, bebeklerine 'Karla' adını verdi.  Almanca kökenli olan Karla ismi 'Özgür ve güçlü' anlamına geliyor. 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0