Anadolu’ya Bahar Gelir! Bahar Kapıda programının sunucusu Bahar Gelir kimdir?

Kanal 7 ekranlarının fenomen programı "Bahar Kapıda" her Pazar günü izleyiciyle buluşuyor. Her bölümü büyük ilgiyle izlenen Bahar Kapıda'nın sunucusu Bahar Gelir de merak edilen kişilerden oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yemeğinden kültürüne, eğlencesinden hüznüne, hasatından pazarına, vakitli vakitsiz Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler  ‘’Bahar Kapıda’’ programıyla Kanal 7’de… İnsanın içinde yaşadığı, yaşattığı her şeye, her yere yolculuk yaptıran keyifli bir program, Bahar Gelir’in sunumu ile Kanal 7 izleyicisiyle Her Pazar buluşuyor. Yaşadığı bölgenin havasından suyuna, yemeğinden kıyafetine, kültüründen duygusuna merak edip her şeyi soran Bahar Gelir, bağda bahçede, dağda tarlada karşınıza çıkıyor.

BAHAR GELİR KİMDİR?

Bahar Gelir, 28 Mart 1989 tarihinde Malatya’da dünyaya geldi.  Eğitim hayatını İzmir’de tamamlayan Bahar Gelir, liseden mezun olduktan sonra “Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü”nü kazanmıştır.

Tam bir müzik tutkunu olan Bahar Gelir, Arkeoloji eğitimini tamamladıktan sonra Ege Üniversitesi konservatuarı Şan bölümünü kazanarak eğitimine 2011 yılında başlamıştır.
Böylelikle Eğitimini aldığı iki fakülteden eş zamanlı olarak 2017 yılında mezun olmuştur.

Bahar Gelir 2008’de okul yıllarından beri sahne almaktadır.

2014 senesinde Selami Şahin’le tanışan başarılı Sanatçı, 2016 senesinde Recep Aktuğ ile birlikte “Eflatun Türküler” projesinde yer almıştır. 2017 yılında “İlla da” adını taşıyan ilk albümünü, Selami Şahin’in yönetmenliğinde, DMC etiketiyle çıkaran Bahar Gelir’in albümünde, Mustafa Sayan, Selami Şahin, Doğuş ve Serdar Ortaç’ın da besteleri bulunmaktadır. Kendine özgü sesiyle dinleyicilerin gönlünü fetheden Bahar Gelir, 2020 yılında Zekai Tunca’nın 50. yılı için hazırlanan saygı albümünde “Alın Yazımsın” şarkısını seslendirmiştir.

Bahçede Yeşil Çınar, İlla da, Aşkzede, Padişah, Bilsem Ki, Alınyazımsın, ve Son olarak 2022 yılında yine Selami Şahin'in bestesi olan Sen Olamazsın adlı şarkılarını kliplendirmiştir. 

2021 yılının başlarında TV 8,5 Ekranlarında “Anadolu’nun Kalbi” adlı yemek programıyla Tv dünyasına girmiştir. 2021 yılının Haziran ayında, “Bahar Kapıda” Adlı gezi programı formatıyla, Kanal 7 Televizyonuna transfer olmuştur. Bahar Gelir, yaptığı başarılı çalışmaları ile bir çok ödüle lâyık görülmüştür. Bahar Gelir  Arkeolog ve Sanatçı kimliğinin yanı sıra  adından söz ettiren, Anadolu’nun kalbini fetheden, evlerinizin kızı olarak anılan iyi bir televizyon insanı, programcı, sunucu kimliğini de kazanmıştır.

Bahar Kapıda bu hafta Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine konuk oluyor!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Kapıda bu hafta Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine konuk oluyor!
Hakan Hatipoğlu'nun eşi Gizem Hatipoğlu tarzıyla etkiledi!

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Hatipoğlu'nun eşi Gizem Hatipoğlu tarzıyla etkiledi!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0