MasterChef Fatma Polat kimdir ve nereli? MasterChef'in ilk yarışmacısı Fatma kaç yaşında?

TV8 2021 Masterchef Türkiye yarışmacısı Fatma kimdir merak konusu oldu. Peki Masterchef Fatma kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatma Polat Masterchef kimdir?

Dünyaca ünlü şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivroğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye2021'de, dün akşam itibarıyla final turu heyecanı başladı.  1 Ağustos 2021 Pazar akşamı yayınlanan 26. bölümle birlikte MasterChef 2021'in ana kadrosuna giren ilk yarışmacı Fatma Polat oldu.

Masterchef Sergen Özen kimdir? Sergen Özen kaç yaşında ve ne iş yapıyor?İLİŞKİLİ HABERMasterchef Sergen Özen kimdir? Sergen Özen kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

Üç çocuk annesi Fatma Polat, hayat hikayesi ile hem jüriyi hem de diğer yarışmacıları etkiledi.

MASTERCHEF FATMA KİMDİR?

38 yaşındaki Fatma Polat, aslen Sivaslı olup İstanbul'da yaşamaktadır. Hobi olarak boksla ilgilenen Fatma Polat'ın 17, 13 ve 11 yaşlarında üç çocuğu vadır.

17 yaşındaki Eymen adındaki oğluyla beraber yarışmanın elemelerine katılan MasterChef Fatma, psikoloji ve sosyoloji eğitimi almaktadır. Aynı zamanda aile danışmanlığı da yapmaktadır.

Kayınvalidesinin tarifiyle yemek yapma hünerini ortaya koyan Fatma Polat, hayatta her şeyi başarabileceğini iddia etmektedir. Kendisini 'öğrenme obezi' olarak tanımlayan yarışmacı diksiyonuyla da jüri üyelerinin takdirini toplamayı başarmıştı.

MasterChef Tunahan şefleri gülme krizine soktu! MasterChef Tunahan Ak kimdir, kaç yaşında?İLİŞKİLİ HABERMasterChef Tunahan şefleri gülme krizine soktu! MasterChef Tunahan Ak kimdir, kaç yaşında?

FİNAL TURUNA NASIL GELDİ?

Fatma Polat, MasterChef 2021'in 1. turunda kayınvalidesinden öğrendiği Malatya yöresine ait yumurtalı köfte ile yarışmada boy göstermişti.

  • Şeflerin beğenisini alan yarışmacı, üçlü düellolara da katılmaya hak kazanmış ve MasterChef'in 18. bölümünde Fatma Polat, Begüm Mıçı ve Yusuf Altuntaş ile yarışmıştı.

Yarışmacılardan deniz mahsullü pilaki hazırlamaları istenmiş ve verilen süre sonunda yarışmacılar hazırladıkları yemekleri şeflerin beğenisine sunmuştu.

MasterChef Dilara Başaran kimdir, kaç yaşında? MasterChef Dilara instagram adresi ne?

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Dilara Başaran kimdir, kaç yaşında? MasterChef Dilara instagram adresi ne?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0