WhatsApp'ta silinen mesajlar okunur mu? WhatsApp silinen mesajları geri getirmenin yolu

Dünyanın en çok kullanılan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta silinen mesajları okumanın yolları araştırılıyor. Peki WhatsApp'ta silinen mesajları okumak mümkün mü? İşte WhatsApp'ta silinen mesajları okumanızı sağlayan 2 yöntem...

Anlık mesaj imkanı sunan WhatsApp, her geçen gün bünyesine yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Ancak WhatsApp'ın öyle bir özelliği var ki bazı durumlarda gerçekten sinir bozucu olabiliyor. Tabii ki 'Bu mesajı herkesten sil' özelliğinden bahsediyoruz. Yanlışlıkla gönderdiğimiz mesajların silinebiliyor olması büyük bir avantaj sağlasa da bize gönderilen bir mesajın henüz biz okuyamadan silinmesi büyük bir merak uyandırıyor. Dünya genelinde 1 milyarı aşan kullanıcı sayısı ile en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta yanlışlıkla silinen mesajları geri getirme imkanı var. Bunun için birkaç adımlık işlem yapılması gerekiyor.

WHATSHAPP'TA SİLİNEN MESAJLARI OKUMANIN YOLU

  • Diyelim ki birine mesaj gönderdiniz ve kısa süre içinde o mesajı sildiniz. Karşı tarafın mesajı hiç görmeyeceğini düşünüyorsunuz. Ancak yanılıyorsunuz. Karşı taraf mesajı hiç görmemiş olsa bile okuyabiliyor. Nasıl mı? İşte cevabı...
  • Konuştuğunuz kişi, size gönderdiği mesajı sildiyse WhatsApp'ı telefonunuzdan silip tekrar yükleyin.
  • Bu işlemi tamamladığınızda mesaj geçmişiniz yedeklenmiş olacağından, silinen mesajı görme imkanına sahip olacaksınız.
  • Çevrimiçi olduğunuz sırada size gönderilen bir mesaj silindiğinde, 'bu mesaj silindi' şeklinde bir uyarıyla karşılaşırsınız.
  • Böylece mesaj, konuşma geçmişinden silinse dahi telefon hafızasında depolanmaya devam eder.
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0