İnternetten eşofman siparişi veren kadına kullanılmış kazak gönderildi

İnternetten eşofman siparişi veren Begüm Peker'e kullanılmış kazak geldi. Firma ile irtibat kurmaya çalışan Peker, numarası engellenince dolandırıldığını anladı.

İstanbul'da yaşayan Begüm Peker, en yakın arkadaşına doğum günü hediyesi almak için internette gezinirken Instagram'da bir firmanın reklamını gördü. Reklama tıklayarak yönlendirildiği sayfadan iki eşofman takımı siparişi verdi.

Begüm Peker'in verdiği sipariş 3 gün sonra geldi. Paketi açan Peker, bambaşka bir ürünle karşılaştı. Gelen ürünler karşısında şaşkınlık yaşadı. Çünkü verdiği eşofman siparişi yerine kullanılmış kazak gelmişti.

"KULLANILMIŞ KAZAK GELDİ"

Gelen ürünlerin kullanılmış olduğunu söyleyen Peker, "İnstagram'dan çok alışveriş yaptığım için başıma böyle bir şey geleceğini hiç ummadım. Verdiğim siparişin dışında bambaşka bir ürün geldi. Biraz inceleyince gelen ürünlerin kullanılmış olduğunu fark ettim. Pazara gitsek pazarcı bunu sunmaz, satamayacağını bilir" dedi.

Bu tür firmaların hakkkını arayan müşterilerin numarasını engellediğini söyleyen Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Fotoğrafı gösterilen ürün ile gönderilen ürünün alakası yok. Çöpten ürünler gönderiyorlar. Tüketci hak aramaya kalktığında da onun numarasını engelliyorlar" açıklamasını yaptı.

Begüm Peker de aynı sonu yaşadı. Hemen firma ile iletişime geçmeye çalıştı ama cep telefonu numarası çoktan engellenmişti bile.

Kaynak: TRT Haber

 

BİR YORUM YAPIN 0