İstanbul'da bit pazarları nerede, nasıl gidilir? İstanbul'un en ünlü bit pazarları

Geçmişe doğru keyifli bir yolculuk yapmak ve yalnızca size ait olan eşyaları keşfetmek isterseniz İstanbul'un birbirinden güzel bit pazarlarına gidebilirsiniz. Peki İstanbul'da bit pazarları nerede? Bit pazarı hangi günler açık? İstanbul'un ünlü bit pazarları hangileridir? İşte tüm merak edilen soruları sizler için tek tek yanıtladık...

Yıllardır alışveriş tutkunlarının uğrak noktalarından biri haline gelen bit pazarları özellikle son dönemlerde çok rağbet görüyor. Kıyafetlerden elektronik aletlere, mücevherlerden dekoratif objelere kadar pek çok çeşitte ürünün satıldığı bit pazarları, uygun fiyatlı olması ve türünün tek örneği ürünleri bünyesinde barındırdığı için alışveriş severlerin beğenisini kazanıyor. İstanbul'un birçok farklı noktasında yer alan bit pazarlarına gitmek istiyorsanız bu yazı tam da size göre! Gelin, İstanbul'un meşhur bit pazarlarını birlikte adım adım keşfedelim.

Dünyanın en iyi çikolata dükkanları nerede? Dünyanın en iyi çikolatası nerede yenir?İLİŞKİLİ HABERDünyanın en iyi çikolata dükkanları nerede? Dünyanın en iyi çikolatası nerede yenir?

FERİKÖY ANTİKA PAZARI

Bomonti Antika Pazarı olarak da bilinen Feriköy Antika Pazarı, pazar günlerini keyifli geçirmek isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Eski plaklardan antika kılıçlara, kol saatlerinden kolyelere kadar birçok ürünün satıldığı bu antika pazarında adeta zamanda yolculuk yapma imkanına erişeceksiniz. 

Feriköy Antika Pazarı

Feriköy Antika Pazarı

Şişli'de yer alan pazarda daha önce hiç kimsede görmediğiniz orijinal eşyalara sahip olabilirsiniz. Pazar ve cuma günleri saat 09.00 ve 18.00 arası burayı ziyaret edebilirsiniz.

Feriköy Antika Pazarından kareler

Feriköy Antika Pazarından kareler

KADIKÖY BİT PAZARI

Cuma günleri Kadıköylülerin ilgi odağı haline gelen Kadıköy Bit Pazarı, ikinci el ve antika ürünlerinin satıldığı en ünlü bit pazarlarının başında geliyor. Meyve ve sebze satışı da yapan pazarda hem gündelik alışverişinizi yapabilir hem de kendinize özel ürünlere göz atabilirsiniz. Burayı saat 09.00 ve 17.00 arası ziyaret edebilirsiniz.

Kadıköy Bit Pazarı

Kadıköy Bit Pazarı

DOLAPDERE BİT PAZARI

İstanbul'un sayılı bit pazarlarından biri olan Dolapdere Bit Pazarı, pazar günleri ziyaretçilerine kapılarını aralıyor. Geçmişin izlerini taşıyan kıyafetler ve aksesuarların satışa sunulduğu bu yeri diğerlerinden ayıran en önemli özelliği ise uygun fiyatlı olmasıdır. 

Dolapdere Bit Pazarı

Dolapdere Bit Pazarı

Elektronik eşyaların da satıldığı Dolapdere Bit Pazarı'na gitmeyi düşünüyorsanız erken saatlerde evden çıkmanızı tavsiye ederiz. Burası 07.00 ve 19.00 saatleri arası hizmet vermektedir.

Dolapdere Bit Pazarında satılan eşyalar

Dolapdere Bit Pazarında satılan eşyalar

MECİDİYEKÖY ANTİKACILAR ÇARŞISI

Türkiye'nin pek çok yerinden ziyaretçisi olan Mecidiyeköy Antikacılar Çarşısı, nadide parçaların arayışında olanlar için adeta biçilmiş bir kaftan. Gaz lambalarından radyolara, eski telefonlardan biblolara kadar pek çok ürünü yelpazesinde barındıran pazar diğerlerine oranla daha yüksek fiyatlı olsa da yoğun ilgi görmektedir. Buraya hafta içi her gün 09.00 ve 18.00 saatleri arasında gelebilirsiniz.

Mecidiyeköy Antikacılar Çarşısı

Mecidiyeköy Antikacılar Çarşısı

HORHOR BİT PAZARI

Fatih Mahallesinde yer alan Horhor Bit Pazarı, diğer pazarlara göre dar sokaklar arasına gizlenmiş yedi katlı bir binada ziyaretçileriyle buluşmaktadır. Eski antika eşyalar, el yapımı mobilyalar ve ahşap aksesuarların satışa sunulduğu bu Horhor Bit Pazarı, saat 10.00 ve genellikle 18.30 - 19.30 arası hizmet vermektedir.

Horhor Bit Pazarı

Horhor Bit Pazarı

Ücretlerin ortalamadan biraz daha yüksek olduğu bu pazarda hem geçmişe doğru uzanan bir yolculuğa çıkabilir hem de güzel bir alışveriş yapabilirsiniz.

Horhor Bit Pazarından kareler

Horhor Bit Pazarından kareler

Alcantara kumaş nedir? Alcantara kumaş terletir mi? Alcantara kumaş özellikleri

İLİŞKİLİ HABER

Alcantara kumaş nedir? Alcantara kumaş terletir mi? Alcantara kumaş özellikleri
Etajer nedir? Etajer nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Etajer nedir? Etajer nasıl kullanılır?
Beyaz ayakkabılar nasıl temizlenir? Spor ayakkabı nasıl temizlenir? 3 adımda ayakkabı temizliği

İLİŞKİLİ HABER

Beyaz ayakkabılar nasıl temizlenir? Spor ayakkabı nasıl temizlenir? 3 adımda ayakkabı temizliği
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Eyup 8 ay önce

Hngi smtlerde ve hangi günler kuruluyor pazar

Ömer 1 yıl önce

Hepsine günlerini saatlerini yazsaydiniz keske

Toplam 9 beğeni

zafer gülten 2 yıl önce

bitanede İst Bakırköy de açtı,balıkçıların az ilerisinde,

Toplam 8 beğeni

Aysel 2 yıl önce

Hangi gün ve hangi mahallede

Toplam 0 Beğeni