Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir? Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu kaç yaşındaydı?

Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticilerinden ve sunucu Ece Erken'in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu dün bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Yaşadığı saldırı sonrası tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Mahmutyazıcıoğlu'nun hayatı merak ediliyor. Peki, Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir? Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu kaç yaşındaydı? İşte detaylar…

Ünlü sunucu Ece Erken'in eşi, Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybetti. 2 çocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş Spor Kulübü’nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yapmıştı. Ece Erken ile evliliği ile son dönemlerde magazin gündeminde de yer alan Şafak Mahmutyazıcıoğlu avukatlık yapıyordu. Peki, Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir, kaç yaşındaydı? İşte cevaplar...

Şafak MahmutyazıcıoğluİLİŞKİLİ HABERŞafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü sonrası eşi Ece Erken'in eski paylaşımı!

şafak mahmutyazıcıoğlu kimdir

şafak mahmutyazıcıoğlu kimdir

ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU KİMDİR?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 1980 yılında Rize’de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Kendi hukuk bürosu olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, birçok firmanın hukuk danışmanlığını yürüttü.

Yaklaşık 1 yıl Fikret Orman döneminde Beşiktaş Spor Kulübü’nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptı. Türkiye'nin önce gelen şirketlerinde hukuk danışmanlığı yapan Mahmutyazıcıoğlu, çok sayıda davada tecrübe elde etmişti. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2 çocuk babasıydı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu nereli

Şafak Mahmutyazıcıoğlu nereli

Can Nergis'in babasından acı haber!

İLİŞKİLİ HABER

Can Nergis'in babasından acı haber!
Müge Anlı'da şaşkına çeviren olay! "Abdestimi bozdun" diyerek dolandırdı

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'da şaşkına çeviren olay! "Abdestimi bozdun" diyerek dolandırdı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0