Müge Anlı'da şaşkına çeviren olay! "Abdestimi bozdun" diyerek dolandırdı

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyenlerle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümünde 60 yaşındaki Hatice Çakır'ın anlattıkları herkesi şoke etti. Çakır, 31 yaşındaki emlakçı Nihat Büyüksu'nun kendisini çay içirip etkilediğini ve dolandırdığını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak yardım isteyen 60 yaşındaki Hatice Çakır'ın anlattıkları seyircileri ekran başına kilitledi. Emlakçı Nihat Büyüksu'nun kendisine çay içirip etkilediğini söyleyen Hatice Hanım, Nihat Bey'in samimi davranışlar sergilediğini ve kendisine "Abdestimi bozdun" dediğini söyledi. 

Hakkındaki iddialar karşısında programa telefonla bağlanarak açıklamalarda bulunan Nihat Büyüksu ise mahkemede çok senet olduğunu ve hala almak için uğraştıklarını ileri sürdü. Hatice Çakır'ın da sadece 2 ay ödeme yapabildiğini söyleyen Büyüksu, her şeyi mahkemede sunduğunu vurgulayarak "'Git senedi al' dedim, almadı. Sonra da olaylar bu noktaya geldi" ifadelerini kullandı.

Bunun yanı sıra; Hatice Hanım, Nihat'ın kendisine 200 Bin TL değerinde bir ev göstererek elden para aldığını ancak evin tapusunu vermediğini söyledi. Bunun yerine bodrum katında 120 Bin TL değerinde bir ev vereceğini taahhüt ettiğini ileri sürdü. Hatice Çakır, bu evi kabul ettiğini ancak ne zaman "Notere gidelim" dese de Nihat Bey'in kendisini oyaladığını söyledi.

Hem duygusal açıdan kandırıldığını hem de parasının gittiğini söyleyen Hatice Hanım'ın anlattıkları hem stüdyodakileri hem de ekran başındaki izleyenleri şoke etti. 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü sonrası eşi Ece Erken'in eski paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü sonrası eşi Ece Erken'in eski paylaşımı!
Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir? Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu kaç yaşındaydı?

İLİŞKİLİ HABER

Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir? Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu kaç yaşındaydı?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0