Emine Erdoğan Altındağ Bebek Kütüphanesinin açılışına öncülük etti!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Altındağ Belediyesi'nin iş birliğiyle yapılan Altındağ Bebek Kütüphanesi'nin açılış kurdelesini kesti.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde dün, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Altındağ Belediyesi'nin iş birliğiyle yapılan Altındağ Bebek Kütüphanesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Ankara Karapürçek Mahallesi'ndeki bebek ve çocuk kütüphanesinin açılış kurdelesini Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam ve diğer ilgililer ile kesti. Açılış kurdelesini keserken, tüm Ankaralılara hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, "Bebek kütüphanelerinin sayısının tüm Türkiye'de artırılmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

ÇOCUKLARLA SIFIR ATIK OYUNU OYNADI

Emine Erdoğan, Altındağ Bebek Kütüphanesi'nde oynayan 7 yaşındaki Nisa Türkmen 'Sıfır Atık' oyunu oynayarak oradaki çocuklara atıkların nasıl ayrıştırılması gerektiğini anlattı.

Emine ErdoğanİLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan'ın öncülüğünde sıfır atıkla 250 yeni kütüphane

Keyifli vakit geçiren Erdoğan, kütüphanenin masal atölyesinde çocuklara "Nasrettin Hoca ve Cimri Komşusunun Hikayesi" kitabını okudu.

Erdoğan, açılışına öncülük ettiği kütüphanenin çıkışında kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet etmeyi ihmal etmedi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Emine Erdoğan dün Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Altındağ Belediyesi'nin iş birliğiyle gerçekleşen Altındağ Bebek Kütüphanesi'nin açılışını sosyal medya hesabından, "Bugün Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Altındağ Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen Bebek ve Çocuk Kütüphanesi’nin açılışını gerçekleştirdik. Ruhumuzun neşesi çocuklarımızla birlikte masal okuduk, oyunlar oynadık, şarkılar söyledik. Sayelerinde unutulmaz bir gün geçirdim" notuyla duyurdu.

Emine Erdoğan paylaşımının altına ücretsiz olarak herkesin faydalanabileceğinin de notunu şu sözlerle düştü:

"Ücretsiz olarak tüm vatandaşlarımıza açık olan bebek kütüphaneleri, özel rehber öğretmenler eşliğinde okuma alışkanlığını kazandırarak çocuklarımızın gelişiminde önemli bir role sahip olacak. Bebek kütüphanelerimizin ülkemizin her yerinde yaygınlaşmasını diliyorum."

Milyoner'de dikkat çeken soru! Cevabını duyunca inanamadılar...

İLİŞKİLİ HABER

Milyoner'de dikkat çeken soru! Cevabını duyunca inanamadılar...
Emine Erdoğan'a Togo Uluslararası Maarif Okulları öğrencilerinden geçmiş olsun mesajı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'a Togo Uluslararası Maarif Okulları öğrencilerinden geçmiş olsun mesajı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0