Emine Erdoğan'a Togo Uluslararası Maarif Okulları öğrencilerinden geçmiş olsun mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın Covid-19 testlerinin pozitif çıkması üzerine birçok siyasetçi ve sanatçı geçmiş olsun dileklerini sosyal medya üzerinden iletmişti. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dört beş gün sonra negatife dönerken Emine Erdoğan'ın hala pozitif olduğu açıklandı. Bunun üzerine Togo Uluslararası Maarif Okulları öğrencileri Emine Erdoğan'a videolu geçmiş olsun mesajı gönderdi.

Geçtiğimiz hafta Covid-19 testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan sosyal medya hesaplarından bazı siyasetçiler, yabancı misyon şefleri, sanatçılar ve basın mensuplarından gelen geçmiş olsun dileklerine teşekkürlerini iletmişlerdi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde Covid-19 testinin negatife döndüğünü açıklarken eşi Emine Erdoğan'ın hala hastalığı atlatamadığını söyledi. Bunun üzerine Türk kurumu olan Togo Uluslararası Maarif Okulları öğrencileri sosyal medyadan Erdoğan için "Sayın Cumhurbaşkanımız, sevgili Emine annemiz, hasta olduğunuzu öğrenince çok üzüldük. Arkadaşlarımla beraber kısa bir sürede iyileşmenizi diliyoruz. Sizi çok seviyoruz, sizi çok seviyoruz" sözleriyle videolu mesaj gönderdi.

Emine ErdoğanİLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan'dan 'geçmiş olsun' dileklerine teşekkür paylaşımı

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

"TAYYİP DEDENİZLE HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"

Emine Erdoğan, Togo Uluslararası Maarif Okulları öğrencilerinin gönderdikleri geçmiş olsun mesajını sosyal medya hesabından "Sevgili yavrularım, ben de sizi
çok özledim. Tayyip Dedenizle her birinizi can-ı gönülden kucaklıyor, gözlerinizden öpüyoruz"
sözleriyle paylaştı.

Emine Erdoğan'ın öncülüğünde sıfır atıkla 250 yeni kütüphane

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'ın öncülüğünde sıfır atıkla 250 yeni kütüphane
Emine Erdoğan Altındağ Bebek Kütüphanesinin açılışına öncülük etti!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan Altındağ Bebek Kütüphanesinin açılışına öncülük etti!
Şule Belgeseli TRT1 ekranlarında!

İLİŞKİLİ HABER

Şule Belgeseli TRT1 ekranlarında!

BİR YORUM YAPIN 0