Fulya ile Umudun Olsun'da kan donduran cinayet! Vicdan azabı çeken anne her şeyi itiraf etti

Gündüz kuşağının sevilen programı Fulya ile Umudun Olsun'da geçtiğimiz gün kan donduran bir olay yaşandı. Programa katılan M.A.Ç. ağabeyini öldürmek iddiasıyla 20 yıl hapis cezası aldığını ancak masum olduğunu söylemişti. Vicdan azabı çeken acılı anne canlı yayına bağlanarak "Eşim, oğlunu öldürüp bahçeye gömdü" şeklinde şoke eden bir itirafta bulundu.

Ekranların fenomen programı Fulya ile Umudun Olsun'da önceki günlerde yaşanan bir olay izleyenleri ekran başına topladı. Kardeşinin ölümüyle suçlanan M.A.Ç, 20 yıl hapis cezası aldığını ancak masum olduğunu iddia ederek yardım istemişti. 

Fulya ile Umudun Olsun kan donduran itiraf

Fulya ile Umudun Olsun kan donduran itiraf

"Ben masumum" diyerek feryat eden M.A.Ç'nin iddiasına göre 22 yıl önce Hatay Dörtyol'daki evlerinde yaşanan tartışma sonucu babası H.Ç., öz oğlu G.Ç.'yi silahla öldürdü ve bahçeye gömdü. G.Ç.'nin cansız bedeni 14 yıl boyunca ailesinin evindeki bahçede gömülü bir şekilde saklandı. Ancak aile arasında çıkan miras kavgasının sonucunda aile kendi arasında karar alarak suçu kendisine yıktı.

Fulya ile Umudun Olsun Gazi

Fulya ile Umudun Olsun Gazi

Herkesi şoke eden iddialar sonrası vicdan azabı çeken anne telefonla canlı yayına bağlanarak her şeyi itiraf etti. Eşinin oğlunu öldürüp bahçeye gömdüğünü itiraf eden anne, eşinden korktuğu için uyuyamadıklarını söyledi.

Fulya ile Umudun Olsun programı

Fulya ile Umudun Olsun programı

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0