Kurtlar Vadisi'nde önceden çekilmiş! Rusya ve Ukrayna'dan bahsediyor

Son zamanlarda tüm dünyanın gündeminde olan Rusya ve Ukrayna arasında yaşananların, bir döneme damgasını vuran dizi Kurtlar Vadisi'nde ön görüldüğü ortaya çıktı. İşte sosyal medyada gündem olan o sahne...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Başrollerinde Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Gürkan Uygun gibi isimlerin bulunduğu hafızalardan hala silinmeyen dizi Kurtlar Vadisi'nde çekilen Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilim sahnesi gündemde bomba etkisi oluşturdu. Rusya'nın Ukrayna üzerine uyguladığı işgal hareketinin yıllar önce Kurtlar Vadisi'nde ön görülmüş olması görenleri şaşkına çevirdi.

o sahne önceden çekilmiş

o sahne önceden çekilmiş

O SAHNEDE NELER OLDU?

Majeste Polat Alemdar ile bir konuşmasında, Ortadoğu'da provası yapılan Armageddon Savaşı'nın Balkanlar'dan başlayacağına dikkat çekerek, Rusya'nın planlarıyla ilgili şu ifadeleri belirtiyor: 

"Büyük savaşlar her zaman Avrupa'dan başlar! Son zamanlarda Ortodoks Rusya'nın yaptıklarını biliyorsun. Kırım'ı kolayca alarak Ukrayna'yı karıştırdı. Doğu ve Batı olmak üzere ikiye bölmeye çalıştığını görüyorsun. Yunanistan'da sosyalizmi iktidara getirdiğini ve ülkeyi Avrupa'dan koparmaya çalıştığını da görüyorsun. Rusya etrafını sarıyor. Şimdi de Sırbistan'da Türkiye'nin olan iktidara karşı bir operasyon planlıyorlar."

Kenan İmirzalıoğlu Kıvanç Tatlıtuğ’a babalık tavsiyesi verdi! Herkes şaştı kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Kenan İmirzalıoğlu Kıvanç Tatlıtuğ’a babalık tavsiyesi verdi! Herkes şaştı kaldı

BİR YORUM YAPIN 0