Kenan İmirzalıoğlu Kıvanç Tatlıtuğ’a babalık tavsiyesi verdi! Herkes şaştı kaldı

Kim milyoner olmak ister yarışmasının yakışıklı sunucusu Kenan İmirzalıoğlu baba olmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ'a özel tavsiyelerde bulundu.

Oyuncu Sinem Kobal ile mutlu evlilikleri olan Kenan İmirzalıoğlu önceki gün Ulus'ta görüntülendi. İkinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. İmirzalıoğlu, "Sinem'in sağlığı, sıhhati yerinde. Mayıs sonu gibi inşallah Allah tamamına erdirecek." dedi.

"HENÜZ İSİM DÜŞÜNMEDİK"

Kızlarına henüz bir isim düşünmediklerini belirten Kenan İmirzalıoğlu, "Henüz düşünüyoruz. Karar vermiş değiliz. Öne çıkan bir isim yok. Arada kalıyoruz. Nasıl olsa öğreneceksiniz." ifadelerini kullandı

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinin ikinci bebekleri kız oluyor!İLİŞKİLİ HABERKenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinin ikinci bebekleri kız oluyor!

Baba olmaya hazırlanan meslektaşı Kıvanç Tatlıtuğ için de "Babalık tecrübelerimi Kıvanç ile paylaşıyorum" dedi. İmirzalıoğlu, "Benden daha tecrübeliler var ama ben de tecrübelerimi Kıvanç ile paylaşıyorum. Çok mutlu oldu, çok sevindi. Çocuk isteyenler için, yuvaya geldiği zaman bambaşka bir hale dönüşüyor. Ailenin varlığı, köklenmesi, gücü, neşesi ve sevgisi. O yüzden diyorum; Allah isteyen herkese versin." ifadelerini kullandı.

"CÜNEYT ARKIN BÜYÜK BİR DEĞER"

Daha sonra İmirzalıoğlu'na usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın "Recep İvedik' rolünü dünyayı versen oynamazdım. Ya da bir eşcinseli veya bir kadını oynamam. Yaptığın işin sana yakışması lazım. Biz Anadolu çocuğuyuz." sözleri hatırlatıldı. 

Cüneyt ArkınİLİŞKİLİ HABERCüneyt Arkın'dan yerinde çıkış: Ben Anadolu çocuğuyum...

Arkın'ın büyük bir değer olduğunu ifade eden İmirzalıoğlu, "Saygı duyarım. Herkesin düşüncesi kendisini bağlar. Tamamen iş senaryoya bağlı, içimizdeki insanı duyguyu ne kadar ortaya çıkartacağına bağlı. O yüzden önden bir takım olurlar ya da olmazlar ortaya koymak ne kadar doğru bilmiyorum. Proje proje değerlendirmek lazım." diye konuştu.

Kurtlar Vadisi'nde önceden çekilmiş! Rusya ve Ukrayna'dan bahsediyor

İLİŞKİLİ HABER

Kurtlar Vadisi'nde önceden çekilmiş! Rusya ve Ukrayna'dan bahsediyor
İş kadını tele dolandırıcılara 55 Milyon TL kaptırdı!

İLİŞKİLİ HABER

İş kadını tele dolandırıcılara 55 Milyon TL kaptırdı!
Gigi Hadid'in son hali 'Adını Feriha Koydum'daki o isme benzetildi

İLİŞKİLİ HABER

Gigi Hadid'in son hali 'Adını Feriha Koydum'daki o isme benzetildi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0