Survivor All Star'da Batuhan ve Mert birbirine girdi! Acil durum konseyi...

Survivor'da kim elendi? 16 Mart akşamı Survivor'da bir eleme daha yapıldı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı haftanın son dokunulmazlık oyununa dün akşam çıktı. Oyunu kazanan takım ödülün sahibi olurken bir kişi yarışmaya veda etti. Peki, dün akşam Survivor'da kim elendi?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Survivor All Star'ın son bölümüne Batuhan Karacakaya ve Mert Öcal kavgası damga vurdu. yarışmacılar bu kez parkurda değil Anlat Bakalım ve Bil Bakalım oyunlarında karşı karşıya geldi. Eğlenceli anların yaşandığı oyunu kazanan gönüllüler takımı oldu. Acun Ilıcalı-İrem Kanan ikilisine meydan okuyan Mert Öcal ve Hikmet Tuğsuz voleybol maçına çıktı. Öte yandan Survivor'ın yeni bölüm fragmanında Batuhan Karacakaya ve Mert Öcal arasında kavga dikkat çekti.

Survivor'da zaman zaman yaşanan gerginliklere bir yenisi daha eklendi. Yarışmanın başından beri yıldızı barışmayan Batuhan Karacakaya ve Mert Öcal bulaşık yıkama tartışmasına girdi. Bir anda gerilen ikili birbirlerinin üzerine yürüdü. Takım arkadaşlarının araya girmesiyle daha çok sinirlenen Batuhan, eline tahta parçası alıp Mert Öcal'ın üzerine yürüdü. Batuhan "Yeter. ben bitiriyorum" sözleriyle isyan etti.

Ada konseyinde Acun Ilıcalı'ya açıklama yapan Mert; "Ben burada bu arkadaşla kesinlikle bir saniye bile kalmak istemiyorum" sözleriyle dikkat çekiyor.

Kendini savunan Batuhan ise "Survivor'a hiçbir katkısı olmayan bir insan ne performans olarak ne ada hayatı olarak…" ifadelerini kullanıyor..

Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu! Survivor 16 Mart SMS sonuçları...

İLİŞKİLİ HABER

Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu! Survivor 16 Mart SMS sonuçları...
Survivor'da ikinci eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 19 Mart

İLİŞKİLİ HABER

Survivor'da ikinci eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 19 Mart

BİR YORUM YAPIN 4

Macun 2 yıl önce

Bu tür tiyatroya inanlar var mı daha yav ???

Tatvan 2 yıl önce

Bu para tapıcı şövmenleri izleyenlere yazıklar olsun .milletimiz boş şeyleri izlemeye nekadar meyilli

Vatandas 2 yıl önce

Bos is bunlar. Bunlari izleyenin aklina sasarim. Abest yok namaz yok ibadet yok. Hem onlar hem biz bosa vakit gecirmeyelim.

Alperen 2 yıl önce

Acun abi bizim çocuklar 6 yaş ve 11 yasindalar fanatik bı kırmızıyı tutuyoruz bazen arkadaşların tartismasi oluyor evet olabilir ama ileri olunca çocuklara bu sefer uyutuyoruz çünki uzuluyorlar.