Survivor'da ikinci eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 19 Mart

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2022 All Star'da gönüllüler ile ünlüler bu akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadele sonunda kazanan takım belli oldu. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor 2022 All Star yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da gönüllüler takımı ile ünlüler takımı bu akşam dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunları yine nefesleri kesti. Yarışmacılar kaydıraktan kayıp kovalarına su doldurup en az şekilde su kaybedip platforma ulaşıp sularını cam haznenin içine doldurup platformu açıp iki başarılı atış yapmaya çalıştı.

Kadınlarda sakatlıkları süren Sema ve Merve bu mücadelede yarışamazken kadınların mücadelesinde kazanan taraf Gönüllüler takımı oldu. Erkekler mücadelesinde ise 7-5'ten skoru 7-7'ye getiren Ünlüler takımı en iyi erkek yarışmacıların mücadelesinde Ünlüler takımından Atakan, Gönüllüler takımından Berkan mücadele etti. Berkan sayıyı takımına kazandırdı ve 2-0'lık skorla Survivor'da Gönülüler takımı ikinci dokunulmazlığın sahibi oldu.

Survivor'da ikinci dokunulmazlığı kazanan Gönüllüler takımı burger ödülünün de sahibi oldu.

Dün akşam yapılan konseyde haftanın ilk eleme adayı belli olmuştu. Konseyde yapılan oylama sonucu Mert haftanın ilk eleme adayı olmuştu.

HAFTANIN İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da kaybedilen ikinci dokunulmazlığın ardından Ünlüler takımı konseyinde en çok ismi yazılan isim haftanın ikinci eleme adayı oldu. Acun Ilıcalı ikinci eleme adayını açıkladı.

Ünlüler takımında yapılan oylama sonucunda Barış en fazla oyu alarak haftanın ikinci eleme adayı oldu.

Survivor All Star'da Batuhan ve Mert birbirine girdi! Acil durum konseyi...

İLİŞKİLİ HABER

Survivor All Star'da Batuhan ve Mert birbirine girdi! Acil durum konseyi...

BİR YORUM YAPIN 0