Ünlü Japon yazar Haruki Marukami Ukrayna ve Rusya için barış çağrısında bulundu!

Son zamanlarda Ukrayna'ya düzenlediği işgal hareketleriyle dünya gündemini kasıp kavuran Rusya için birçok ünlü isimlerden barış çağrıları gelmeye devam ediyor. Japonya'nın ünlü yazarlarından Haruki Marukami de Ukrayna ve Rusya için barış çağrısında bulundu.

24 Şubat 2022 tarihinden beri Ukrayna üzerindeki işgal hareketlerine hız kesmeden devam eden Rusya için dünyaca ünlü isimlerin yaptığı barış çağrıları sosyal medyada gündem oluşturmaya devam ederken Japon yazar Haruki Marukami de, "Toplumların kendi liderlerini körü körüne izlemelerinin sonu selamet olamaz" dedi.

Japon yazar Haruki Marukami

Japon yazar Haruki Marukami

BARIŞ ÇAĞRISINDA BULUNDU

Japon roman ve öykü yazarı Haruki Marukami Ukrayna ve Rusya arasında yaşanan gerilime dikkat çekerek barış çağrısında bulundu. Ünlü yazar, savaşın bitmesi için Tokyo FM'de bir saatlik radyo programı düzenledi. Marukami, dinleyicilerden gelen "Müzik, savaşı durduracak güce sahip midir" soruya "Maalesef, cevap hayır" yanıtını verirken, "Ancak dinleyicileri, 'savaşın durdurmamız gereken bir şey' olduğuna inandırabilir" ifadesini kullandı.

Prenses Diana'ya 27 yıl sonra BBC'den röportaj özrü! Yapılan ödeme bağışlanacak

İLİŞKİLİ HABER

Prenses Diana'ya 27 yıl sonra BBC'den röportaj özrü! Yapılan ödeme bağışlanacak

BİR YORUM YAPIN 0