İstanbul'un Hazineleri 14 Nisan'a kadar TİEM'de sanatseverlerle buluşacak

Türk- İslam sanatlarında ustalaşmış 13 sanatçının ebru, hüsn-i hat, tezhip ve minyatür sanatlarına ait eserlerinin gözler önüne serildiği "İstanbul'un Hazineleri" adlı sergi sanatseverlerle buluştu.

Meryem Veli'nin küratörlüğünü üstlendiği "İstanbul'un Hazineleri" adlı sergi, Sultanahmet'te yer alan Türk ve İslam Eserleri Müzesi'nde sanat tutkunlarının beğenisine sunuldu. 

Türk ve İslam Eserleri Müzesi

Türk ve İslam Eserleri Müzesi

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Vakıf Katılımın destekleri ve Türk Telekomun sponsorluğunda Dokusu Sanat Türk İslam Sanatları Merkezi tarafından düzenlenen sergide Türk- İslam sanatlarında ustalaşmış 13 sanatçının 26 eseri gözler önüne seriliyor. Cemali Gündoğdu, Elif Bayrakçı, Fatih Yeşil, Hanifi Dursun, İsmail Tirkeş, Mustafa Çelebi, Nilüfer Kurfeyz-Selim Sağlam, Ömer Faruk Özoğul, Ömer Şen, Sadrettin Özçimi, Said Abuzeroğlu, Saime Rikkat Çelebi ve Seyit Ahmet Bursalı gibi isimlerin imzasını taşıyan eserler Türkiye'nin her yerinden yoğun ilgi görüyor. 

İstanbulun Hazineleri sergisi

İstanbulun Hazineleri sergisi

30 Mart ve 14 Nisan tarihleri arasında sanat severlerle buluşacak olan sergide klasik ve modern sanatın yansımalarına yakından şahitlik edebilirsiniz.

İstanbulun Hazineleri sergisinden kareler

İstanbulun Hazineleri sergisinden kareler

"Ben Bir Kadınım" sergisi sanatseverlere kapılarını aralıyor!

İLİŞKİLİ HABER

"Ben Bir Kadınım" sergisi sanatseverlere kapılarını aralıyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0