Zamlar sonrası İBB'den israf hamlesi! Flamenko dansçısına 400 Bin TL'lik ödeme...

İBB'nin 23-24 Şubat tarihlerinde İspanyol flamenko dansçısı Patricia Guerrero'ya 400 Bin TL ödeme yapması büyük tepkiyle karşılandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin geçtiğimiz gün su faturalarına ve bugün de ulaşıma zam yapmasının ardından 400 bin TL'lik harcama yapması vatandaşı çileden çıkardı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 400 bin TL harcadı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 400 bin TL harcadı

Belediye tarafından Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda 23-24 Şubat günlerinde gösteri yapan İspanyol flamenko dansçısı Patricia Guerrero'ya 400 Bin TL ödeme yapıldığı ortaya çıktı. Zamlar sonrası böyle bir harcama yapıldığını gören sosyal medya kullanıcıları adeta öfkeden deliye döndü. Birçok kişi İBB'yi "Şu dönemde bir dansçıya bu kadar para mı ödenir?" şeklinde eleştiri yağmuruna tuttu.

 İspanyol flamenko dansçısı Patricia Guerrero

İspanyol flamenko dansçısı Patricia Guerrero

Söz konusu harcamanın ardından İBB'den henüz bir açıklama gelmedi. 

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0