Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu: Özel çocuklar aileye rahmet oluyor

Her akşam ATV ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun programına geçtiğimiz gün Murat adında özel bir çocuk konuk oldu. Hatipoğlu, özel misafiri için "Bu özel çocuklar aileye rahmet oluyor." dedi.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Ramazan ayı boyunca ATV ekranlarınla izleyenlerle buluşuyor. İftar programıyla izleyenlerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen Hatipoğlu'nun programında önceki akşam özel bir misafir vardı.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu

"AİLEYE RAHMET OLUYORLAR"

Murat ismindeki çocuğu ve annesini programında ağırlayan Hatipoğlu, "Bu özel çocuklar aileye rahmet oluyor. Onlar sıkıntıları gideriyor, gelecek birçok kötülüğe de engel oluyorlar" diyerek Murat'a övgüler yağdırdı. Aynı zamanda program esnasında Murat'a tekerlekli sandalye hediye edilmesiyle izleyenlerin yüzünü gülümseten anlar yaşandı.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ve Murat

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ve Murat

Başkan Erdoğan iftar için İstanbul'daki bir öğrenci evine konuk oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Başkan Erdoğan iftar için İstanbul'daki bir öğrenci evine konuk oldu!
Nihat Hatipoğlu'nu çileden çıkaran soru: 'Senin ne haddine, sen kimsin?'

İLİŞKİLİ HABER

Nihat Hatipoğlu'nu çileden çıkaran soru: 'Senin ne haddine, sen kimsin?'

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

temel 1 yıl önce

aileye ne olur bilmem de butun ailenin hayatini maf ediyor haydi musliman diger taraf da karislik alacak desek musliman olmayan aile ne alacak zaten saglik sorunlar basliyor evde o zaman istemesen daha fazla guhana giriyorsun tabi hastanin sucu yok amma o kadar kolay bir hayat degil bir taraf bu dunya cenette gibi yasar bir de diger taraf da cennette imkani var bu tip sorunlu aile bu taraf da dunyasi maf oluyor sukur etmez daha fazla guhana girer ise iki taraf da cehemdem riski var yani felek iyi vuruyor

misafir 1 yıl önce

Allah (c.c.) sana rahmet eylesin o zaman. Sana vermediyse sen rahmetsiz misin? Eziyet, külfet çekene akıl vermek kolay, tabi ki yaradan dan gelen isyan edilmez. Ama bu ikircikli yorumları hiç beğenmiyorum. İzmirde deprem olsa, gevur izmir ondan oldu, rize de olsa sınamak için oldu rahmet. Böyle keyfe keder isalim yorum olmaz. Şunu sorun kendinize, müslüman ülkelerin hiç birinde halkın huzuru ve refahı yok neden? Ben söyleyim. İslama göre yaşamadıkları için. İslam dini hiç bir zaman muska dini değildir, bilimden uzak dur demez, şekil dini değildir. Sakalı bıyığı farz tutmamıştır. Şekli alıp ruhu almayınca böyle olur.