Nihat Hatipoğlu'nu çileden çıkaran soru: 'Senin ne haddine, sen kimsin?'

Hz. Hamza'yı öldüren Vahşi için "hazreti" ifadesini kullanan ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, "Onun için nasıl o ifadeyi kullanırsın?" şeklinde yöneltilen bir soruyla çileden çıktı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ramazan ayının başlamasıyla ekranlara geri dönen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, her gün konuklarıyla birlikte dini konulara yönelip seyircilerin merak ettiği soruları yanılıyor.

Son olarak programa, Nihat Hatipoğlu'nun hitabını eleştiren bir izleyicinin sorusu damga vurdu. Hazreti Vahşi'ye "Hazreti" denmesini yanlış bulan izleyici, "Hz. Hamza'yı öldüren Vahşi'ye Hazreti dememelisiniz. Onun için nasıl o ifadeyi kullanırsın?" eleştirisinde bulundu.

"SENİN NE HADDİNE?"

Prof. Dr. Hatipoğlu bu eleştiri karşısında çileden çıkarak, "Sen kimsin ya? Edep. Her kitapta bu böyle geçer. Çok bildiğini zannediyorsun. İki kelime okumuşsun okuduğunu da yanlış okumuşsun. Senin ne haddine? Sen kimsin? Önce peygamberin sahabesine nasıl böyle dersin?" ifadelerini kullandı.

Tükürük yutmak orucu bozar mı? İstemeden balgam yutmak orucu bozar mı?

İLİŞKİLİ HABER

Tükürük yutmak orucu bozar mı? İstemeden balgam yutmak orucu bozar mı?
Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu: Özel çocuklar aileye rahmet oluyor

İLİŞKİLİ HABER

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu: Özel çocuklar aileye rahmet oluyor
Fahriye Evcen'den set paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen'den set paylaşımı!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Adalı 1 yıl önce

Dinihum dinarihum İnsanlara Hak ettikleri kadar değer verirseniz Bu işler düzelir yoksa Mikrofonu Eline alan kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor

SELÇUKLU 1 yıl önce

HOCAM ONLAR SORU DEĞİL FİTNE FİTNe

KUL 1 yıl önce

Bir insan İslam ile şereflenince önceki günahlarının tamamı bağışlanır, Allah Teala'nın vaadi bu. Sahabei Kiram'ın hepsi bizim için çok değerlidir. Müslüman olmadan önceki hataları affetmiş, bize de sadece Sahabei Kiram'a saygı duymak düşer. Lütfen İslam Dini'ni doğru kaynaklardan öğrenelim.

Din Afyondur 1 yıl önce

1000 senedir Arap , bedevilerin çöl hikayeleri ve onların tanınmış şahısları için birbirimizi yiyoruz !