Bahar Kapıda ekibinden anlamlı hareket! Bahar Gelir kadın gücüne ışık tutmaya devam ediyor

Her hafta Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Bahar Kapıda programıyla izleyenlerin karşısına çıkan Bahar Gelir, bu hafta Kahramanmaraş'ta yaşayan Taksici Hayroş lakabı ile bilinen Taksi şoförü Hayriye‘nin hikayesini gözler önüne serdi. Kadın ve kadının gücüne işaret eden Gelir "Anadolu’da kadınlar ekmeğini taştan çıkarıyor. Bizim kadınlarımız her işin altından kalkabilecek güçte" ifadelerini kullandı.

Kanal 7 ekranlarının fenomen programı "Bahar Kapıda", her hafta Türkiye'nin eşsiz köşelerini izleyenlerle buluşturmaya devam ediyor. Bahar Gelir'in renkli ve eğlenceli sunumuyla seyircileri ekran başına kilitleyen "Bahar Kapıda" ekibi geçtiğimiz hafta Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine konuk oldu. 

Bahar Kapıda kadın ve kadının gücüne ışık tutmaya devam ediyor

Bahar Kapıda kadın ve kadının gücüne ışık tutmaya devam ediyor

Her fırsatta kadın ve kadının gücüne vurgu yapan Bahar Gelir, programında sık sık kadın hikayelerine yer veriyor. Bayramiç ilçesinde yaşayan yetenekli kadınları gözler önüne seren Gelir, programının bu kadar fenomen olmasının en önemli nedeninin de kadınları ön plana çıkarması olduğuna işaret etti.

Bahar Kapıda

Bahar Kapıda

"ANADOLU'DA KADINLAR EKMEĞİNİ TAŞTAN ÇIKARIYOR"

Girişimci ve çalışkan kadınların hikayelerini ekrana taşıyarak tüm kadınlar için örnek olmayı amaçlan Gelir "Anadolu’da kadınlar ekmeğini taştan çıkarıyor. Bizim kadınlarımız her işin altından kalkabilecek güçte" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin dört bir yanındaki emekçi kadınları izleyenlerle buluşturan ünlü sunucu 17 Nisan Pazar günü yayınlanan bölümde de Kahramanmaraş'ta Taksici Hayroş lakabı ün kazanan ile Taksi şoförü Hayriye‘yi ekranlara getirdi.

Bahar Kapıda Taksici Hayroş lakabı ile tanınan Taksici Hayriyeyi ekranlara taşıdı

Bahar Kapıda Taksici Hayroş lakabı ile tanınan Taksici Hayriyeyi ekranlara taşıdı

Selçuk Bayraktar annesiyle baş başa iftar yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Selçuk Bayraktar annesiyle baş başa iftar yaptı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0