Güllerin Savaşı dizisi geri geliyor! Güllerin Savaşı dizisi ne zaman saat kaçta?

İlk yayın hayatına 2014 yılında başlayan Güllerin Savaş'ı dizisi 2 sezon izleyiciyi Kanal D ekranlarına kilitlemişti. Başrollerinde Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder'in yer aldığı Güllerin Savaşı dizisi yeniden başlıyor. Peki Güllerin Savaşı ne zaman, saat kaçta? Güllerin Savaşı dizisi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

2014-2016 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan başrollerini Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder'in paylaştığı Güllerin Savaşı yeniden izleyicisiyle buluşuyor. Her bölümüyle heyecan uyandıran Güllerin Savaşı dizisi izleyici tarafından tam not almayı başarmıştı. Güçlü oyuncu kadrosu ve iki gülü karşı karşıya getiren çarpıcı hikayesiyle özlenen dizi tekrar ekranlara geliyor.

Güllerin Savaşı

Güllerin Savaşı

Ah Nerede filmi yaz dizisi oluyor! İşte oyuncu kadrosuİLİŞKİLİ HABERAh Nerede filmi yaz dizisi oluyor! İşte oyuncu kadrosu

GÜLLERİN SAVAŞI DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak'ın oturduğu Güllerin Savaşı dizisinin senaryosu Melis Civelek ve Sırma Yanık kaleminden çıktı. Dizinin başrollerinde bulunan Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder'in yanı sıra oyuncu kadrosunda Sercan Badur, Münire Apaydın, Arif Pişkin, Yiğit Kirazcı, Feyza Civelek, Atilla Şendil, Berk Yaygın, Aslı İçözü, Meltem Pamirtan, Zeynep Köse, Mesut Özkeçeci ve Gizem Terzi bulunuyor.

Güllerin Savaşı oyuncu kadrosu

Güllerin Savaşı oyuncu kadrosu

 

GÜLLERİN SAVAŞI DİZİSİNİN KONUSU

Dizi, masum bir çocukluk hayalinin gerçek bir kabusa; önce bir genç kızın, sonra ailesinin ve tüm sevdiklerinin felaketine dönüşmesinin hikayesidir. "Gibi" olmak isterken, "O" olmanın, yitirilen masumiyetin ve insanın kendi benliğinden bir başkasına dönüşmesiyle yaşanan, manevi çöküşün hikayesini izletiyor. 

Güllerin Savaşı dizisinin konusu nedir?

Güllerin Savaşı dizisinin konusu nedir?

GÜLLERİN SAVAŞI DİZİSİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Medyapım imzasıyla yayınlandığı döneme damgasını vuran Güllerin Savaşı'ndan müjdeli haber geldi. Sevilen kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle Güllerin Savaşı dizisi 20 Nisan 2022 Çarşamba günü Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşacak.

Müge Boz kızını kocası Caner Erdeniz'e bırakıp kampa kaçtı!

İLİŞKİLİ HABER

Müge Boz kızını kocası Caner Erdeniz'e bırakıp kampa kaçtı!

BİR YORUM YAPIN 0