Survivor All Star'da elenen isim belli oldu! 27 Nisan eleme potası...

Merakla takip edilen Survivor All Star'da yine heyecan dolu bir eleme yaşandı. Eleme potasında yer alan Gökhan, Evrim, Barış ve Ayşe arasında en az SMS'i alan yarışmacı adaya veda etti. Elemenin ardından diğer yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu...

Ekranların büyük bir merakla izlenen yarışma programı Survivor All Star'da bu hafta eleme potasında Gökhan, Evrim, Barış ve Ayşe yer aldı. Survivor'da bu dört yarışmacı arasında en az oyu alan yarışmacının şampiyonluk hayalleri sona erdi.

SON ELEME ADAYI AYŞE OLDU

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlığını kaybeden kırmızı takımda ismi en çok yazılan yarışmacı olan Gökhan eleme adayı oldu ve yokluk adasına gitti. Haftanın 2. dokunulmazlığını kaybeden mavi takımdaki oylamada ise Evrim eleme adayı oldu. Survivor'da üçüncü dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takımda ise Barış yokluk adasına gitti. Survivor'da dördüncü eleme adayı ise Ayşe oldu.

Survivor'da bu hafta elemeye kalan Gökhan, Evrim, Barış ve Ayşe için SMS oylaması yapıldı. Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, yapılan oylamada en az oyu alarak elenen kişinin Gökhan Keser olduğunu açıkladı. Gökhan'ın vedasıyla Evrim, Ayşe ve Merve Aydın gözyaşlarına boğuldu.

Veda konuşması yapan Gökhan Keser, şunları söyledi:

"Üzüldüm ama sözümü tuttuğumu düşünüyorum. Elimden geleni verdim. Ama adaptasyon sorunu yaşadım, adada yaşadıklarım da etkilemiş olabilir beni. Kendi sezonumdan çok farklı bir sezondu. Ailemi ve sevdiklerimi gururlandırdığımı düşüyorum. Bu hikaye burada bitiyor benim için, söyleyecek çok fazla şey yok."

Keser'in vedasıyla ilgili konuşan Acun Ilıcalı ise "Yıllar sonra yeniden beraber olduğumuz için çok mutlu oldum. Duruşunu iki sezondur da bozmadın. Efendiliğini bozmuyorsun, kalp kırmıyorsun. Survivor zor bir testtir, baskı altında böyle kalabilmek büyük başarı. Sana karşı her zaman sempatim vardı bu sezon daha da arttı" dedi.

Baltayla kiracısının kapısını kırdı! Ev sahibi hakkında dava...

İLİŞKİLİ HABER

Baltayla kiracısının kapısını kırdı! Ev sahibi hakkında dava...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0