Survivor All Star'da bu hafta kim elendi? 8 Mayıs Survivor elenen

Heyecan ile takip edilen yılların efsane yarışması Survivor All Star'da takımlar karıştırılarak Kırmızı ve Mavi takım olarak ikiye ayrılmışlardı. Rekabetin giderek güçlendiği yarışmada her hafta 2 yarışmacı eleniyor. Son olarak Pazar akşamı kimin elendiği büyük bir merak konusu oldu...

Survivor'da yavaş yavaş yarışmanın sonuna gelinirken Kırmızı ve Mavi takımın rekabeti de giderek artıyor. Yorgunluğun beraberinde giderek hırsları da artan yarışmacılar, şampiyon olabilmek için büyük mücadele veriyor.

Her hafta 2 yarışmacının elendiği Survivor'da bu hafta bir farklılık yaşandı. Survivor ödül oyunu kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Ödül oyununda Kadınlar mücadelesini 8-4 Mavi Takım'ın kazanmasıyla Mavi Takım 1-0 öne geçti. Erkek mücadelesinde de  8-3 Mavi takımın kazanmasıyla genel skor 2-0 oldu. Bu sonuca göre ödül oyununun 1. etabınını kazanan Mavi Takım oldu.

survivor acun ılıcalı

survivor acun ılıcalı

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da bu haftanın ilk eleme adayı Evrim, ikinci eleme adayı Nisa, üçüncü eleme adayı ise dokunulmazlığı kaybeden Mavi takımdan Berkan oldu.

KİM ELENDİ?

Survivor'da haftanın eleme konseyleri tamamlandı. 5 Mayıs akşamı yaşanan acil durum konseyi sonrasında Acun Ilıcalı önemli duyurularda bulundu. Merve ve Parviz'in sakatlıkları nedeniyle diskalifiye edilmesinin ardından bu hafta eleme olmayacağı belirtildi.

Bu hafta 3 dokunulmazlık, haftaya 3 dokunulmazlık oyunu oynanacak ve ardından toplamda 6 eleme adayının ardından bir isim yarışmaya veda edecek.

Eleme konseyinin ise 10 Mayıs Salı akşamı yapılması bekleniyor.

Dünyaca ünlü rock grubu Deep Purple İstanbul'a geliyor!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü rock grubu Deep Purple İstanbul'a geliyor!

BİR YORUM YAPIN 0