Gönül Dağı izleyicilerini şoke eden haber! Gönül Dağı Dilek yerine Buse Varol geliyor...

TRT1 ekranında ikinci sezonu devam eden Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde dizinin başrol oyuncusu Dilek'in ayrılacağı iddiası dizinin tutkunlarını çılgına döndürmüştü. Şimdi ise Gönül Dağı Dilek yerine türkücü Alişan'ın eşi Buse Varol'un geleceği iddia edildi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yapımcılığını Ferhat Eşsiz'in, yönetmenliğini Yahya Samancı'nın üstlendiği TRT 1'in reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisi, birbirinden sıcak ve güzel hikayeleriyle milyonları ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu, Ferdi Sancar gibi isimlerin yer aldığı dizi, sevdanın hem hüzünlü hem de en güzel yanlarını izleyicilere aktarıyor.

Gülsim Ali İlhan

Gülsim Ali İlhan

14 Mayıs Cumartesi akşamı 63. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanan Köprü Film imzalı dizi hakkında şoke edici bir iddia ortaya atıldı.

GÖNÜL DAĞI DİLEK GÜLSİM ALİ İLHAN DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Gönül Dağı dizisinde Taner'in eşi Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali'nin projeye veda edeceği öne sürüldü.

Söz konusu iddiaları güçlendiren detay ise Gülsim Ali'nin dizinin yapımcısı Ferhat Eşsiz'i Instagram'da takipten çıkması oldu.

İddiaların ardından çılgına dönen izleyiciler, Twitter'da ''Dilek karakteri ölemez. Dilek ölürse dizi biter'' şeklinde paylaşımlarda bulundu.

Dilek karakterinin Gönül Dağı dizisinden ayrılmaması için sosyal medyada kampanya başlatan izleyiciler, #GönülDağı Dileksizolmaz etiketini Twitter gündemine sokmayı başardı.

Gönül Dağı Dilek

Gönül Dağı Dilek

Dizinin hayranları, Gülsim Ali İlhan’ın projenin başarısındaki büyük katkısına dikkat çekerken Berk Atan ile ne kadar uyumlu bir dizi çifti olduklarından bahsetmeyi de ihmal etmedi.

GÖNÜL DAĞI DİLEK YERİNE BUSE VAROL MU GELECEK?

Gülsim Ali İlhan'ın canlandırdığı Dilek karakteri 65. bölümde veda edeceği kesinleşti. Taner'in çocukluk aşkı olan Dilek'in bir anda ölerek diziye veda etmesi hayranlarını şoka uğratmıştı. Yakın zamanda dizi setlerine başlayacak olan Buse Varol'un ise Alişan'ın devreye girmesiyle birlikte Gönül Dağı dizisine giriş yaptığı haberleri gündeme bomba gibi düştü. 

İddialara göre; Buse Varol'un eşi Alişan, Gönül Dağı dizisinin yapımıyla görüşmeler yaparak eşi Buse Varol'un Gönül Dağı dizisinde yer almasını istedi. Gülsim Ali İlhan'ın hayat verdiği Dilek'in yerine Buse Varol'un geleceği ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Buse Varol ise setlere döndüğünü; "Yeniden bir diziyle anlaştım. Setlere geri dönüyorum, inşallah aralık ayında yeni bir projeye başlayacağım" sözleriyle açıklamıştı. 

Ünlü türkücü Ceylan Türkiye'deki sahne kıyafetleri hakkında konuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü türkücü Ceylan Türkiye'deki sahne kıyafetleri hakkında konuştu!
Emine Erdoğan Yeşilay'ın sempozyumuna katıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan Yeşilay'ın sempozyumuna katıldı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 20

Adsız 1 yıl önce

Güzel ama Dilek keşke gitmeseydi

Adsız 1 yıl önce

Buse varol çok itici bu diziye hiç yakişmaz inşallah gelmez

Toplam 1 beğeni

Ayşe 1 yıl önce

Böyle bişe olabilir mi ya gönül dağını dilek ve tanerin aşkıyla sevdik başkasının gelmesi ne demek ya diktan yoksa bizlerde yokuz daha çok kitleye ulaşıp o birinci yaptığımız dizinizi izlemicez

Toplam 1 beğeni

Vatan 1 yıl önce

Bitsin artık ki izlenecek birşey gelsin. Sıktı artık klasik monotonlukta bölümler.

Toplam 1 beğeni

Kuşumaydın 1 yıl önce

Kuşum aydın oynasın onun yerine.. kuşum aydını istiyoruz. Yaşasın kuşum aydın severleri platformu üyeleri fan sayfası oleeey!

Emireee 1 yıl önce

Ne alakaaa

Yorumların Tümünü Okuyun