Emine Erdoğan Yeşilay'ın sempozyumuna katıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Yeşilay'ın bir otelde düzenlediği YEDAM sempozyumuna katılarak konuşma yaptı. Erdoğan, sempozyuma dair birkaç kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, geçtiğimiz gün Yeşilay'ın bir otelde düzenlediği Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) Sempozyumu'na katılarak konuşma yaptı. YEDAM'ın zaman içinde çok yol kat edip hızla büyüdüğünü, salgın öncesinde 36 olan merkez sayısının bugün 105'e ulaştığını söyledi. Yeşilay'ın faaliyetlerine büyük önem verdiğini dile getiren Erdoğan, "Yeşilay, benim gönlümde umudun ve yeniden doğuşun adıdır. O yüzden, bugün burada sizlerle tekrar buluşmak, benim için memnuniyet verici. YEDAM Sempozyumu'nun sonuçlarının şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

Emine ErdoğanİLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan'dan Bursa Olgunlaşma Enstitüsü'ne anlamlı ziyaret!

"BAĞIMLILIKLAR TOPLUMSAL SAĞLIĞI TEHDİT EDİYOR"

İnsanların bilinçlerinin berraklığını çeşitli sebeplerle kaybettiğini söyleyen Erdoğan bağımlılık çeşitliliğin gittikçe arttığının altını çizerek, "Bağımlılıklar, tüm alt başlıklarıyla dünyanın müşterek sorunlarından birini oluşturuyor. İnsanın bireysel sağlığından başlayarak, toplumsal sağlığı tehdit ediyor. Bu durumun sonuçlarını, sönen hayatlar, dağılan aileler ve azalan toplumsal huzur olarak görüyoruz" şeklinde konuştu.

Emine Erdoğan Yeşilaya teşekkür etti

Emine Erdoğan Yeşilaya teşekkür etti

"HER YIL 7 MİLYONDAN FAZLA İNSAN, TÜTÜN KULLANIMINA BAĞLI HASTALIKLARDAN HAYATINI KAYBEDİYOR"

Emine Erdoğan, bağımlılıkların birçok çeşidinin olduğuna dikkat çekerek konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Mesela dünyada 1 milyarın üzerinde sigara bağımlısı insan olduğu biliniyor. Dünyada her yıl 7 milyondan fazla insan, tütün kullanımına bağlı hastalıklardan hayatını kaybediyor. Bu hastalıkların hepsi önlenebilir hastalık kategorisinde. Sigara kullanımı o kadar yaygın hâlde ki dünyada 700 milyon çocuk sigara dumanına maruz kalıyor. Sigara kullandığı için değil dumanına maruz kaldığı için hayatını kaybeden çok fazla insan var. İşin kötüsü, bu bağımlılık türü toplum tarafından da kabul görüyor. Öyle ki 'sigara molası' diye bir olguyu kültüre yerleştiren bir anlayış geliştirmiş durumdayız."

Emine Erdoğan YEDAM Sempozyumunda konuştu

Emine Erdoğan YEDAM Sempozyumunda konuştu

EMİNE ERDOĞAN YEDAM'A TEŞEKKÜR ETTİ

Erdoğan, YEDAM Sempozyumu'na dair birkaç fotoğrafı kendi Twitter hesabından Yeşilay'ı da etiketleyerek, "İnsan onurunu gözeterek takdire şayan işler başaran  @1920yesilay’ın YEDAM Sempozyumu'na katılmaktan mutluluk duydum.
Yeşilay Danışmanlık Merkezleri, her geçen gün çeşitlenen ve şekil değiştiren bağımlılıkla mücadelede uzatılan yardım eli"
notuyla paylaştı.

Bunun yanı sıra sempozyumda emeği geçen herkese teşekkür eden Erdoğan, bağımlılıkların özellikle gençlerin iç dünyasındaki renkleri soldurmamasını dilediğini söyledi.

YEDAM Sempozyumu

YEDAM Sempozyumu

Gönül Dağı izleyicilerini şoke eden haber! Gönül Dağı Dilek yerine Buse Varol geliyor...

İLİŞKİLİ HABER

Gönül Dağı izleyicilerini şoke eden haber! Gönül Dağı Dilek yerine Buse Varol geliyor...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0