Araştırmacı yazar Saliha Erdim'den dikkat çeken aile açıklaması!

Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından düzenlenen Araştırmacı-Yazar Saliha Erdim’in konuşmacı olarak katıldığı "Ailede huzur nasıl sağlanır?" konferansı yoğun ilgi gördü. Sohbet havasında aile kavramını açıklayan Erdim, ailenin korunması ve huzur bulması için yapılabileceklerini açıkladı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın düzenlediği "Ailede huzur nasıl sağlanır?" konusu için konuşma yapan araştırmacı yazar Saliha Erdim, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Gerek sosyal medyada gerekse katıldığı programlarda aile hakkında açıklamalar ve öneriler süren Erdim, aile içi iletişim, aile değerlerinin korunması ve güçlendirilmesi, toplum için ailenin önemi üzerine doyumsuz bir sohbet gerçekleştirdi.

saliha erdim konuşma

saliha erdim konuşma

"AİLE İÇİNDE SAYGI SEVGİ VE HOŞGÖRÜ OLMALIDIR"

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen konferansa; Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ve Eşi Ayşe Uğurlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu, Yeşilyurt Kadın Girişimi Üretim ve Geliştirme Kooperatifi Fahri Başkanı Semra Çınar, Battalgazi Belediye Başkanının eşi Yıldız Güder, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Ercan, Kadın Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ile vatandaşlara konuşan Erdim, "Aile içinde saygı, sevgi, ve hoşgörü çok önemlidir, herkes birbirinde saygı duymalı ve birbirini motive edecek davranışlarda bulunmalıdır. Anne ve baba çocuklarına örnek davranışlarda bulunmalıdır, aile içinde kullanılan dil ve üslup büyük önem taşıyor, dilimiz güzel olursa halimizde güzel olacaktır." ifadesinde bulundu.

saliha erdim konuşma

saliha erdim konuşma

"İYİ NİYET ÖNEMLİDİR"

Erdim devamında "Karşımızdakine değer verecek bir davranış şeklini hayatımızın her anında ortaya koymamız, aile içindeki dayanışma ve birliktelik anlayışına büyük güç katacaktır. Eşlerin birbirine karşı tutumları, yaklaşımları, söylemleri ve davranış şekilleri iyi niyet temelinde yükselmelidir. İyi niyetleri görme avcısı olmalıyız, faziletleri fark etme ve fark ettirme avcısı olmalıyız." ifadesiyle beğenileri üzerine toplamayı başardı.

saliha erdim konuşması

saliha erdim konuşması

"KENDİSİNİ SEVEN HERKESİ SEVER"

Ailenin, ahlakın oluştuğu ve geliştiği kurum olduğunun altını çizen Erdim "Aile dinin öğrenildiği ve ilk yaşandığı kurumdur. Aile insani değerlerin sözlü ve fiili olarak örneklendiği, yeni değerlerin üretildiği, insanların birbirlerini yücelttiği, Allah ile aralarındaki engelleri kaldırdığı kurumdur. Ailesinin izini taşımayan yoktur. İnsan önce kendisini sevmeli ve değer vermelidir, kendisini yaradan Rabbine şükretmelidir, bunu yaparsak herkesi severiz." açıklamasında bulundu.

saliha erdim konferans

saliha erdim konferans

"KATKI SUNAN HERKESE TEŞEKKÜRLER"

Konferansta gösterilen ilginin çok güzel olduğunu ve bu durumdan memnun olduğunu açıklayan Saliha Erdim "Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Bizleri çok güzel ağırlayan başta Yeşilyurt Belediye Başkanımız olmak üzere emek ve katkı sunan herkese saygılarımı sunuyorum." şeklinde teşekkürlerini sundu. Konuşmaların ardından Erdim'e protokol üyeleri tarafından çiçek, kayısı paketi ve tablo hediye edilirken, büyük ilgi gören konferansının ardından sevenleriyle bol bol resim çektirip, kitaplarını imzaladı.

saliha erdim konferans

saliha erdim konferans

saliha erdim konferans

saliha erdim konferans

 

Hollywood yıldızı Jason Momoa'dan skandal hareket! Tarihi mekanda izinsiz...

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood yıldızı Jason Momoa'dan skandal hareket! Tarihi mekanda izinsiz...

BİR YORUM YAPIN 0