Gelinim Mutfakta 16 Mayıs kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta bugünün birincisi kim?

Geçtiğimiz günlerde sunucu Nursel Ergin'in ağlayarak stüdyoyu terk ettiği Gelinim Mutfakta programının 16 Mayıs Pazartesi günü birincisi merak konusu haline geldi. Peki Gelinim Mutfakta 16 Mayıs kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu ve haftalık puan tablosu nedir? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Kanal D ekranlarının fenomen yarışma programı "Gelinim Mutfakta", hafta içi her gün gelin ve kayınvalidelerin eğlenceli anlarını gözler önüne seriyor. Mutfakta hünerlerini sergileyen gelinler her gün kayınvalidelere birbirinden leziz yemeklerini sunarken günün birincisi olmak için kıyasıya mücadele veriyor. 

Çeyiz hazırlığı nasıl yapılır? Gelin adayları için çeyiz önerileriİLİŞKİLİ HABERÇeyiz hazırlığı nasıl yapılır? Gelin adayları için çeyiz önerileri

Gelinim Mutfakta Nursel Ergin

Gelinim Mutfakta Nursel Ergin

Senanur, Damla, Aslıhan ve Edanur gelinin yarıştığı programda günün birincisi merak konusu haline geldi. 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü ekranlara gelen programda gelinler "Krema Mantarlı Tavuk Güveç" yemeği yaparak yüksek puanlar almaya çalıştı.

Gelinim Mutfakta 16 Mayıs birincisi

Gelinim Mutfakta 16 Mayıs birincisi

Günün sonunda Senanur gelin 20 puan, Damla gelin 18 puan, Aslıhan gelin 8 puan ve Edanur gelin de eksi 2 ceza puanıyla beraber 7 puan aldı. Bugün çeyrek altını kazanan gelin ise 20 puan ile Senanur gelin oldu.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0